(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je een beetje van jezelf houdt dan mag je jezelf van tijd tot tijd ook wel eens verwennen. Al is het alleen maar omdat je een cannabishart hebt dat op de goede plaats zit. Een van de beste verwen-tips die we je kunnen geven is deze groen gekleurde bong set in luxe leren koffer, daarmee blow je dus voortaan als een eindbaas! 

Misschien heb je het roken van tabak al achter je gelaten en ben je overgestapt op pure jointjes, misschien ook niet maar het zou in ieder geval een heel gezond en verstandig besluit zijn. We hoeven je anno 2015 hopelijk niet te vertellen hoe slecht tabaksrook is, maar dat het ook het effect en de smaak van een lekkere top wiet verpest dat wist je misschien nog niet. Dit komt onder andere doordat tabak je bloedvaten vernauwd en wiet deze juist graag open heeft staan. De twee middelen werken elkaar enorm tegen in je lichaam.

Luxury Green Cane2

Een alternatief is natuurlijk om zoals de Amerikanen over te stappen op pure jointjes of om je wiet te verdampen. Maar pure jointjes zijn voor veel blowers te scherp aan hun keel en kunnen heftige hoestbuien veroorzaken. De smaak van verdampers is heerlijk, maar af en toe mis je dan toch dat rookgevoel. En dan biedt een bong uitkomst. De rook wordt door het water in een bong gekoeld en gefilterd en is daardoor milder voor je keel. En je wordt er knetterhigh van, reken daar maar op!

Blowen als een baas

Je hebt bongs en je hebt ware kunststukken zoals deze groene bong met spiraal en percolator die voor een perfecte verdeling van rookbubbels in het wassende water zorgt. De bong is gemaakt van gehard borosilicaatglas en heeft een prachtige strakke vorm, de platte bodemplaat zorgt ervoor dat het pronkstuk niet om kan vallen. Aan de bovenkant is er ruimte voor ijsblokjes om de rook nog verder te koelen.

image_G330G-BOX_1

 

De luxe koffer is verder gevuld met alle accessoires die je nodig hebt om ook met de bong van een lekker stukje concentraat te genieten. We noemen een glazen dab nail om de bowl voor kruiden even mee te vervangen, een dabber van titanium en tot slot een siliconen potje om concentraten in te bewaren. Misschien heb je nog nooit cannabisconcentraten geproefd, maar het wordt steeds populairder. We kunnen je verzekeren dat je het vroeg of laat een keer tegen zult komen in of buiten de coffeeshop. Je kunt er maar vast klaar voor zijn. Dit alles komt in een luxe lederen koffer om je bong in te bewaren en dan voel je je toch een beetje als een bongfather wanneer je hem uit de kast haalt voor een sessie met je vrienden.

Deze luxe Green Cane Grace Glass Bong is te bestellen op GGbongs.com en kost nu 155 euro in plaats van 170. Bij de set krijg je trouwens ook nog een gratis grinder van Grace Glass.

(advertentie)