(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Bio Bertje, wie kent deze vrolijke hobbykweker niet? Hij kweekt met veel plezier zijn eigen topwiet en test daarbij allerlei producten zodat jij er ook wat aan hebt. Bertje is nog even op vakantie maar als hij straks terug is kunnen je een bijzondere test verwachten. 

Bio Bertje gaat namelijk testen met de nieuwste LED lamp van Kweekotheek.nl: de 4twenty Sunfactor. Dat is een van de nieuwste en modernste LED kweeklampen die vol zit met slimme techniek en een gebalanceerd licht produceert waarvan je het kleurenspectrum zelf kunt aanpassen.

Sunfactor-170-s

Sunfactor 170 s

Sunfactor als hoofdverlichting

Als hoofdverlichting voor wietplanten kan de Sunfactor zeer adequaat belichten. Deze leds kunnen door hun ingebouwde ventilatoren zeer dicht op je planten worden gehangen, 10 tot 35 cm wordt aangeraden.

Het is het beste om de plant vanaf het eerste begin direct onder de LED te zetten zodat je plant niet hoeft te wennen aan deze nieuwe lichtbron. De hoge kwaliteit leds in de 4twenty kunnen dan zelfs meer dan 1 gram per watt opbrengen!

Uitbereiden

Alle 4twenty Sunfactor lampen zijn te voorzien van een Smart digitaal bedieningspaneel en een smart controller. Met de smart controller kan het lichtspectrum en de lichtintensiteit ingesteld worden en deze is ook meteen voorzien van een geïntegreerde digitale timer. Bovendien zijn de lampen moeiteloos te schakelen zodat de smart controller alle geschakelde lampen aanstuurt.

4twenty_connect

Wil je meer informatie over deze slimme en energiezuinige ledlampen, kijk dan even op de site van Kweekotheek. Kun je niet wachten op de testresultaten van onze Bio Bertje, bestel de 4twenty Sunfactor dan meteen [hier].

 

(advertentie)