(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hoe relaxed, de AirVape OM is een mini-vaporizer die je zo aan je sleutelbos klikt om concentraten mee te dabben waar en wanneer je maar wil! De pen, of liever gezegd sleutelhanger verdamper is klein en discreet, maar vergis je niet; met zijn kwarts coil en glazen atomizer produceert hij straffe dampwolken.

Hier zaten we op te wachten! Een krachtige en hoogwaardige verdamper voor concentraten maar dan vermomd als kleine en discrete sleutelhanger met een gewicht van slechts 45 gram. Oftewel de AirVape OM – klein en discreet genoeg om aan je sleutels te hangen. Niemand zal hem aanzien voor de krachtige concentratenverdamper die hij in werkelijkheid is.

Stalen body, kwarts coil

Wie dacht dat de AirVape OM door zijn kleine afmetingen wel een goedkoop apparaat zal zijn heeft het mis. Het apparaat is uit degelijke materialen vervaardigd en je krijgt er een levenslange garantie op. Zo is de behuizing gemaakt van onverwoestbaar staal en zitten de kwarts coils goed opgeborgen in een glazen mondstuk/atomizer.

De temperatuur waarop je concentraat verdampt wordt is in te stellen middels drie verschillende voltages (2.4 v, 3.2 v en 4 volt). De AirVape OM is bedoeld om te vullen met cannabisconcentraat zoals rosin of BHO maar je kunt er ook de meeste universele voorgevulde cartridges op schroeven, de coil heeft namelijk het universele 510 schroefdraad. De voeding van de kleine krachtpatser komt van een oplaadbare 350 mAh batterij.

De AirVape OM weegt 45 gram en is 11,4 centimeter lang met een breedte van 1,2 centimeter. Er zit een handige ring aan om hem gemakkelijk aan je sleutelbos mee te bevestigen. Hij komt in een stevige verpakking met twee extra verwisselbare cover caps voor universele voorgevulde cartridges, een tool om mee te roeren/schoonmaken, oplader en een levenslange garantie!

De AirVape OM is alleen geschikt voor concentraten en wasachtige olies dus je kunt er geen wiet of e-liquids mee verdampen. Hij is te bestellen op Azarius.nl en kost 79 euro.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)