(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Kerstmis mag dan wel al twee weken geleden zijn, toch zijn er mensen die ’t hele jaar een kerstspirit hebben. In het zonnige Californië werd maandag een 57-jarige man gearresteerd die gratis wiet uitdeelde: de ‘goed-high-lig-man’..?

Randy Lange

Een goede baard had hij wel, maar dat maakt je nog geen goede kerstman!

Afgelopen maandagmiddag belde klanten in een filiaal van Buffalo Wild Wings in de stad Seaside rond 4 uur de politie. Randy Lange was in het restaurant wiet verpakt in servetjes aan het uitdelen aan klanten en medewerkers. Hij zou daarbij beweren dat hij Vadertje Kerst is.

Flinke fooi

Een van de medewerkers zou een hele hoeveelheid van hem hebben gekregen. Hij was ook niet te zuinig met het geven van fooien aangezien hij een flinke lading kush in de fooienpot stopte. Lange benaderde mensen een voor een met de boodschap dat hij de kerstman was en dat hij een cadeautje voor ze had.

Slechte kerstman

Toen de politie op kwam dagen en alles onderzocht vonden ze meer dan 600 gram onverpakte verse wiet! Zou Lange geen tijd hebben gehad om als Santa Claus zijn cadeautjes tenminste nog leuk in te pakken? Wat voor een slechte kerstman is hij eigenlijk… 😉

 

(advertenties)