(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Niets lekkerder dan een verdiende joint of spliff na een lange dag werken. Hoewel, je kunt je joints ook extra smaakvol, dank en lekker maken als je wil. Dat begint natuurlijk met goede wiet met veel terpenen (smaakstoffen) maar het kan nóg lekkerder. Daarom zijn hier 4 tips voor smaakvollere joints en spliffs.

Terpenen zijn dé smaakmakers in goede wiet, en uitmuntende wiet bevat de meeste terpenen. Deze stoffen maken je cannabis niet alleen lekker en intens geurig maar ze hebben ook een invloed op het effect. Zo bevatten indica wietsoorten vaak relatief veel van het terpeen myrceen. Dit aroma dat je ook kunt terugvinden in onder andere mango’s, draagt in zulke wietsoorten bij aan het slaperige, lome gevoel. Kortom, een lekkere smaak is heel belangrijk voor cannabis, hoe intenser hoe beter.

4 Dank 7 tips voor meer smaak

Een intense smaak, dat hebben de Dank 7 tips zeker! Deze houten en herbruikbare tips hebben namelijk allemaal een week lang in smaakwater gelegen. Daardoor hebben ze een smaakvol aroma meegekregen die je proeft bij het roken. En in tegenstelling tot bijvoorbeeld vloeitjes met een smaakje, rook je de smaakstoffen in dit geval niet. De tips geven je joint of spliff dan ook geen overdreven parfum-achtige smaak maar wel een subtiel en natuurlijk aroma.

Maar Dank 7 tips doen meer dan alleen een smaakje verzorgen. Ze koelen de rook ook voordat je die inhaleert, en zorgen daarmee voor een fijnere rookervaring. En omdat je ze niet in je vloeitje draait, maar je joint of spliff juist in de tip kunt schuiven, zijn ze ook heel hygiënisch. Zo kun je ook in coronatijd nog een jointje met je vrienden delen. Met een eigen 7 Dank tip voor iedereen, en dat is wel zo fris toch?

Er zitten dan ook vier 7 Dank tips in elke verpakking. De tips kunnen net zo lang hergebruikt worden als jij wil, of totdat de smaak niet meer naar wens is. Er zijn twee smaken verkrijgbaar, namelijk Sugarcane en Wonderberry. Sugarcane is de smaak van suikerriet, een fruitige en zoete smaak. De Wonderberry tips hebben meer een bessensmaak, perfect om je Blueberry mee op te spicen!

Dank 7 tips zitten per vier stuks verpakt. Een verpakking kost slechts €0,75 en een heel doosje (24 x 4 tips) dus maar 18 euro. Bestellen doe je op Focus-Planet.com. Klik hier voor de Sugarcane tips en de Wonderberry tips vindt je via deze link. 

(advertentie)