(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het was even aan onze scherpe blik ontsnapt maar het verhaal is te mooi (of bizar, wat je wilt) om te laten liggen. In Florida is een stelletje opgepakt omdat ze hun dochters van 13 en 15 met wiet en zelfs cocaïne aanmoedigden op school!

Natuurlijk, niks lastiger dan puberende kinderen in het gareel te houden… dat geven we direct toe. Maar om ze dan maar te belonen of om te kopen met cannabis wanneer ze hun best doen op school of een huishoudelijk klusje uitvoeren?!

Klusjes doen

p2

Joey (links) en Chad houden er bijzondere opvoedmethoden op na, zoveel is zeker…

Toch is dat wat Joey (34) en Chad (36) Mudd blijkbaar deden in Largo, Florida om hun dochters van 13 en 15 jaar oud een beetje in het gareel te houden. En voor je denkt dat we het hier over een homokoppel hebben; de vrouw heet Joey en de man Chad. Volgens de woordvoerder van de sheriff in het district Pinella prikkelde moeder Joey haar dochters met het vooruitzicht om samen te gaan blowen, mits de kids naar school gingen (!), daar hun best deden en moedertjelief hielpen met wat huishoudelijke taken…

Wiet was niet genoeg

Dat is allemaal nog tot daar en toe… bedoel: we hebben het nog steeds over wiet. Maar voor vader Mudd was wiet helaas niet genoeg, die gooide er ook nog cocaïne tegenaan. Volgens de aanklacht tegen het echtpaar snoof hij zelf coke met zijn dochters en een van hun vriendjes, onder meer in zijn auto.

Moeder Joey zat even vast vanwege haar 2 aanklachten van kindermishandeling maar is inmiddels weer vrij. Vader Chad kreeg liefst 7 aanklachten voor kindermishandeling aan zijn tuinbroek (+ 1 voor cokebezit) en bromt nog immer achter de tralies. De twee dochters zijn opgevangen door een familielid…

 

(advertenties)