(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Remember Walter White, de meth-kok uit het geweldige Breaking Bad? Nou, de acteur heet in werkelijkheid Bryan Cranston en hij neemt in de Amerikaanse Playboy bepaald geen blad voor de mond. Wellicht gaat ie de politiek in binnenkort en dan worden prostitutie en cannabis subiet legaal!

Breaking Bad

Walter White a.k.a. Bryan Cranston (1956) wordt uitgebreid aan de tand gevoeld door de interviewer van Playboy in het kerstnummer. Ja, dat blad bestaat nog. De hoofdrolspeler van de hitserie Breaking Bad – waarin een scheikundeleraar in de lucratieve maar gewelddadige crystal meth business stapt – had geen gemakkelijke jeugd. Zijn vader peerde er jarenlang vandoor en zijn moeder was alcoholist. In het interessante interview vertelt de Amerikaan ook dat hij zichzelf best nog wel eens in de politiek ziet stappen.

Pure libertijn

De enige echte Walter White, waarvan Shane Cousins nog niet de veters mag strikken

De enige echte Walter White die wel weet wat hij met het legale wiet & prostitutiegeld zou doen als burgemeester

“In mijn hart ben ik een politicus in de kast”, zegt Cranston.  En hij is bijzonder vrijdenkend mogen we wel zeggen, het draait bij hem allemaal om persoonlijke vrijheid. “Zeker! ik ben een pure libertijn, denk ik. Zolang je niemand pijn doet zou je met rust gelaten moeten worden.”

Niet dat hij een hoge pet op heeft van de bestaande politiek, maar hij wordt door het spel gefascineerd. “Wanneer ik op een bepaald moment stop met acteren en in een kleine gemeenschap leef – een plaats met 700 inwoners of zo – gooi ik mezelf wellicht in de strijd om burgemeester te worden.”

Prostitutie en wiet

En de inwoners van die plaats mogen zich gelukkig prijzen met burgemeester Bryan Cranston. Zo denkt hij positief over prostitutie, niet heel gek als je weet dat hij op zijn zestiende zijn maagdelijkheid verloor aan een prostituee. “Een fantastische ervaring”, aldus de politicus-in-de-dop. En dan komt het: “Om te beginnen: prostitutie is legaal. Wiet is legaal. Hef overal belasting op. Zorg dat je een overschot hebt.”

Met overschot bedoelt Cranston dus (belasting)geld, wat hij vervolgens als burgemeester zou uitgeven aan “het zorgen voor daklozen en de scholen financieren”. Wat een eindbaas, deze gast. Misschien moet hij het hogerop zoeken en voor het Witte Huis gaan: Walter White for president!

 

(advertenties)