(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Al in 2016 besloten de 11,5 miljoen inwoners in de Amerikaanse staat Ohio dat medicinale cannabis gelegaliseerd moest worden. Maar door allerlei vertragingen en politiek gedoe gaat de daadwerkelijke verkoop ervan pas op 8 september 2018 van start. Uiteraard zijn de wiettelers in Ohio al wel volop bezig met de voorbereidingen van de gereguleerde wietteelt.

De regionale nieuwszender WCPO wipte daarom binnen bij de ‘cultivation site’ van Pharmacann in de stad Dwight, die in de naburige staat Illinois ligt. Maar zijn bedrijf heeft ook een licentie in de wacht gesleept om mediwiet te gaan kweken in Ohio, op een plantage net buiten de stad Columbus. Bovendien opent Pharmacann ook nog een dispensary in Columbia Township.

In deze video – die 360 graden is opgenomen, dus je kunt er zelf mee spelen ook nog – laat eigenaar Scott Rosebaum zien hoe zij medicinale cannabis produceren. En wellicht dat wij in Nederland binnen afzienbare tijd ook zulke plantages kunnen gaan bezoeken als het wietexperiment doorgang vindt…

(advertenties)