(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Over naar mediastad Hilversum, waar ondertussen ook behoorlijk stevig wiet wordt geteeld zo leren we. Wat heet; in een statige villa waar jarenlang Radio 538 huisde scoorde de politie maandag liefst tweeduizend wietplanten!

Van woonwagen tot villa, wiet is overal

Wij hebben het al vaker geroepen: wiet kweken komt in alle lagen van de bevolking voor: van bewoners van de woonwagenkampen tot – hallo Flodder! – die in villawijken. Enter de fraaie Koninginneweg in Hilversum, afgelopen maandag, één dag nadat het land vanwege corona op slot ging.

Maar levensbedreigend virus of niet, de brave/bange Nederlandse burger blijft uiteraard gewoon andere burgers verlinken bij de politie als er wiet in het spel is. En nadat er maandag in dit verband over ‘een verdachte situatie’ werd geklikt, rukt de politie diezelfde avond nog uit (kwestie van prioriteiten stellen in crisistijd nietwaar) naar de prachtige villa aan de Koninginneweg in ’s lands nationale mediastad.

Wat zijn ze nuttig bezig hè, onze politiemensen in deze corona crisistijd…

Ruim  tweeduizend wietplanten in oud-Radio 538 villa

En een link met media is er bij voorbaat al, want de smerissen rijden naar het pand waar jarenlang – tot eind 2012 – de DJ’s van Radio 538 programma’s maakten. Eenmaal aangekomen op de plek des onheils constateren de dienders ‘genoeg verdachte signalen’ om verder onderzoek te doen achter de voordeur van de villa.

Niet zonder succes ook, het dient – knarsetandend – te worden gezegd. De blauwhemden treffen namelijk een vette wietplantage aan met ruim tweeduizend planten erin! Ook worden ter plekke twee verdachten gearresteerd.

Het zal je tot slot niet verbazen dat de XL-wietkwekerij inmiddels vakkundig vernietigd is door de staat…

(advertenties)