(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ruim drie decennia na de dood van reggae-icoon en fervent aanhanger van ’the herb’ Bob Marley, starten zijn erfgenamen met een wereldwijd wietmerk: MARLEY NATURAL. Alles van wietsoort tot vaporizers en van lotions tot accessoires; vanaf volgend jaar is het te koop op plekken waar cannabis legaal is!

mar“When you smoke the herb, it reveals you to yourself”, zei de grote Bob Marley himself al ooit. En nu gaan de nazaten van deze erkende grootverbruiker van marihuana een graantje proberen mee te pikken van de booming cannabisindustrie op met name het Amerikaanse continent. Nu in steeds meer landen en staten cannabis flink gedecriminaliseerd en zelfs gelegaliseerd wordt, vinden de talrijke kinderen van Bob het tijd voor een Marley wietmerk. Samen met een cannabisbedrijf uit Seattle – Privateer Holdings – gaat de familie Marley in de wietbusiness. Dinsdag werd het nieuws wereldkundig gemaakt.

Vanaf eind 2015 te koop

Eind volgend jaar moeten de eerste producten onder de naam Marley Natural te koop zijn, overal waar het gebruik van wiet toegestaan is. “Marley Natural is een merk met diepe wortels in het leven en de erfenis van onze vader”, zegt dochter Cedella Marley. “Hij lacht om wat er daadwerkelijk gebeurt nu.” De familie heeft zelf het Amerikaanse bedrijf benaderd vorig jaar. De directeur van Privateer Holdings (dat in de VS en Canada nu 4 jaar actief is met cannabisondernemingen), Brendan Kennedy: “Wij wilden de visie en de stem van Bob Marley – en de visie van zijn familie – onderdeel maken van de beweging om het cannabisverbod te beëindigen. In veel opzichten startte Bob Marley 50 jaar geleden deze beweging, met zijn publieke commentaren over cannabis.” Op dit moment wordt het hoofdkantoor van het nieuwe cannabismerk in New York opgetuigd.

 Ter gelegenheid van de lancering, gaf de familie de volgende 2 video’s uit: 

 

Meer informatie vind je HIER op de officiële website

(advertenties)