(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Only in America : CannaCamp, een compleet super-de-lux resort speciaal voor cannabisliefhebbers. Uiteraard schitterend gelegen in de Rocky Mountains van de staat Colorado, met onder meer wietkookcursus, stoned schilderen en cannabisyoga-lessen.

Eerste cannabisresort op aarde

Het eerste cannabisresort van de wereld ligt nabij het plaatsje Durango in de eerste Amerikaanse staat waar cannabis volledig legaal werd: Colorado. En het is geen klein vakantieparadijsje ook, want de totale oppervlakte van het CannaCamp bedraagt liefst 70 hectare. Het vakantiepark is een initiatief van dezelfde mensen die eerder al twee ‘Bud & Breakfast’ hotelletjes in de staat openden. CannaCamp is vanaf nu eveneens open voor wiettoeristen.

Maar de ambities van het resort zijn nog veel groter. Gasten kunnen logeren in chalets met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers en blowen is overal toegestaan, behalve binnen in de houten huisjes vanwege veiligheidsredenen (stoned, hout, vuur… we snappen het). De prijzen zijn ook best high trouwens, want die beginnen vanaf 395 dollar, per nacht dat is.

c-1

Keur aan cannabisactiviteiten

Maar dan biedt CannaCamp je wel een keur aan activiteiten en entertainment. Zo kan je leren koken met cannabis, is er een kennisklasje over wiet, legalisering en de impact op bijvoorbeeld de economie, kan je meedoen aan cannabis yoga – ‘Enjoy a mellow high, and a greater focus on breathing in the crisp mountain air’ – of een wiet & kunstcursus (Canvas & Cannabis gedoopt) waarin je stoned leert schilderen, kan je je lekker cannabis infused laten masseren, zogeheten cannabis pairing diners (lekker eten en daarbij de perfecte wiet uitzoeken en uiteraard ook consumeren), er zijn demonstraties glasblazen – gericht op pijpen een bongs, wat dacht jij, er is elke dag een 4:20 Community Hour (een soort happy hour voor blowers dus, jammie!) en tot slot kan je ’s avonds lekker fikkie stoken door een kampvuur midden in de geweldige natuur aan te leggen…

c2En dan hebben we het niet eens over de vele niet-cannabisgerelateerde buitenactiviteiten die je kan doen, zoals mountainbiken in de waanzinnige natuur, hiking, rotsen beklimmen of abseilen.

Alles behalve de wiet…

Is er dan geen enkel minpuntje? Ja, een kleintje: vanwege juridische issues is alles inbegrepen bij een verblijf op CannaCamp, behalve… de cannabis zelf. Maar niet getreurd, speciaal voor de gasten loopt er 24/7 een ‘conciërge’ rond die je a la minuut in contact brengt met de lokale wietwinkels 🙂

Zin in gekregen? Geld ook geen probleem? Meer informatie en boeken kan HIER

 

(advertenties)