(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je het over iconen van de cannabiscultuur hebt, dan staan Cheech Martin en Tommy Chong op eenzame hoogte bovenaan. Al in 1979 maakten ze hilarische films over de relaxte blowerscultuur, maar ook vandaag de dag tellen ze nog mee in cannabisland en weten ze duizenden mensen aan het lachen te krijgen met hun eigen lijn in cannabis glaswerk.

Cheech en Chong weten inderdaad wel hoe ze een stoner aan het lachen kunnen krijgen. Deden ze dat in de jaren zeventig en tachtig met films als Up in Smoke en Still Smokin, vandaag de dag doen ze het gewoon met de kracht van cannabis zelf. Want zeg nou zelf, wie is er vies van een gezonde lachkick na het roken van een stevige bong of pijp?

Eigen lijn glaswerk

Tommy Chong en Cheech Martin hebben tegenwoordig een drukke agenda. De twee zijn de belichaming van de cannabiscultuur en hebben hu namen verbonden aan diverse merken. Daaronder bevindt zich ook ons Nederlands trots Futurola, bekend van de handige jointrollers die in Amerika gretig aftrek vinden. Maar de twee hebben ook een uitgebreide eigen lijn in hoogwaardig glaswerk: bongs en wietpijpen waarmee je in een mum van tijd zo stoned bent als de culthelden zelf! Het Cheech en Chong glaswerk bestaat uit een grote selectie kwalitatief hoogwaardige bongs en pijpen bedoeld voor wiet, hasj en concentraten die vaak vernoemd zijn naar een van hun films of stripalbums.

Cheech & Chong bongs

Wie op zoek is naar een goede bong is bij Cheech en Chong aan het juiste adres. De selectie aan bongs is ontzettend uitgebreid en alle exemplaren zijn vervaardigd uit hoogwaardig en gehard borosilicaatglas. Omdat de Cheech en Chong bongs zijn voorzien van handige glas op glas verbindingen kun je eindeloos combineren met verschillende soorten bowls voor wiet en of concentraten. Neem een kijkje tussen de vele prachtige Cheech en Chong bongs in het assortiment van Azarius of check de Original Stoners en de Moe Money bongs hieronder.

Dabben met Cheech & Chong

Anno 2016 wil je als cannabisliefhebber natuurlijk ook genieten van de lekkerste concentraten. Ook al zijn deze in Nederland officieel verboden, je kunt ze gemakkelijk en veilig zelf maken met wat wiet of hasj en een gewone stijltang voor je haar. En heb je dan een lekker stukje rosin of BHO gemaakt of bemachtigd, dan dab je die natuurlijk het lekkerst in een officiële Cheech & Chong dabrig zoals de prachtige Strawberry recycler bubbler waar menig scheikundige jaloers van zal worden, of je gebruikt gewoon de Cheech & Chong Love Machine.

Glazen Cheech & Chong pijpjes

Ook onderweg kun je genieten van wiet met het prachtige Cheech & Chong glaswerk. De culthelden hebben namelijk een uitgebreide keuze aan glazen pijpjes voor een snelle hit, stiekem in de trein of gewoon in de coffeeshop. Een mooie glazen pijp is standaard blowersgereedschap, hoe rook je anders pure hasj zonder tabak. Check de onverwoestbare Cheech & Chong Rock Fight of de geinige Moustache Ride waarmee je tijdens het roken automatisch dezelfde karakteristieke snor als Cheech Martin opzet.

Natuurlijk zijn dit lang niet alle bongs en pijpen van Cheech & Chong, er zijn er nog veel meer in verschillende maten, functies en prijzen. Check het uit op Azarius.nl en wordt voortaan tabaksloos stoned als Cheech en high als Chong.

[Openingsfoto:Sterling Munksgard / Shutterstock.com]
(advertenties)