(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Primeurtje over Greengo. Je weet wel, het merk dat al die fijne, 100% natuurlijke rokersbenodigdheden maakt. Zij hebben een gloednieuw hebbeding op de markt: The Ultimate 3 in 1 Greengo Pack. Dit is een ideale kit om buiten, overal de perfecte joint te kunnen draaien. Oh, en we mogen er 10 weggeven!

Je kent het wel. Je bent op pad naar, laten we zeggen, een leuk concert of één van de vele festival die ons kikkerlandje rijk is. Goed en wel binnen breekt het moment aan dat je een lekkere jointje wil rollen. Tabak.. check! Tip… Check! Vloei… Kak, vergeten!

Na een rondje lopen is dat altijd wel te scoren, maar liever niet natuurlijk. En daarna begint de volgende uitdaging: een joint rollen met een paar duizend jolige feestgangers om je heen. En dat lekkere verkoelende briesje werkt ineens ook niet meer in je voordeel. We’ve all been there.

Nooit meer de deur uit zonder

Deze momenten behoren vanaf nu tot het verleden, want met The Ultimate 3 in 1 Greengo Pack ga je altijd op pad met zowel vloei als tip.

De oplettende lezer zal zich nu afvragen of het dan niet ‘2 in 1’ had moeten zijn. Nee hoor. Deze pack heeft namelijk ook een superhandige, ingebouwde rolling tray. Hierin draai je buiten moeiteloos een joint. Ook als de omstandigheden wat minder optimaal zijn.

The Ultimate 3 in 1 Greengo Pack is speciaal voor dit soort omstandigheden ontworpen. Als ultieme festival-pack, party pack, vakantie-pack, stand-pack of als whatever buitenactiviteit jij graag doet-pack. En nog een pluspunt: door de ingebouwde magneetsluiting zal deze smoking gear niet beschadigen terwijl jij in de moshpit staat te springen.

Greengo = 100% natuurlijk

Bijna overbodig om erbij te vermelden (maar we doen het toch) is dat deze kit uiteraard voldoet aan de kernwaardes van Greengo, namelijk 100% natuurlijke rokersbenodigdheden maken. De vloei en tips zijn dus gemaakt van ongebleekt en natuurlijk materiaal.

The Ultimate 3 in 1 Greengo Pack bevat:

  • 33x Greengo King Size Slim Vloeitjes
  • 34x Greengo ongebleekte Tips
  • 1x Rolling Tray

Deze vloei heeft een ideale dikte van 14 gr/m2. Bovendien zijn ze dus helemaal ongebleekt en zelfs de plakrand is gemaakt van Arabische gom. Dus beter voor jou én het milieu.

Voordelen van de rolling tray

De rolling tray klapt automatisch uit zodra je de kit openmaakt. Daarna kan de tray eerst dienstdoen als een handig schaaltje om wiet of hasj in te brokkelen. Vouw de zijkanten hiervoor naar binnen zodat alle rookwaar in de tray blijft.

Als alles is gebrokkeld en gemixt kan je hem vervolgens gebruiken als rolling tray. De vloei ligt namelijk beschermd en zal niet wegwaaien. Tip plus jouw rookwaarmix erbij en rollen maar.

Je kan de rolling tray trouwens ook prima gebruiken als conevuller. Als je een zijkant namelijk naar buiten vouwt, kieper je de inhoud daarna eenvoudig in een cone.

Met The Ultimate 3 in 1 Pack van Greengo kan jij in deze omstandigheden voortaan prima een joint draaien. [Beeld: Shutterstock/Monkey Business]

Deze kit is vanaf nu los verkrijgbaar, maar ook in een 5-pack en 10-pack. Grootverbruikers en coffeeshophouders kunnen ook een display aanschaffen met 22 stuks. Overigens ontvangen eerste 100 kopers van zo’n display een Surprise Smokers Bag ter waarde van minimaal 30 euro.

The Ultimate 3 in 1 Greengo Pack is exclusief verkrijgbaar bij Grasscompany.com.

WIN WIN WIN

CNNBS mag 10 van deze packs weggeven aan onze lezers. Wat je hiervoor moet doen? Reageer onderaan dit artikel of op de Facebook-post en vertel wat jouw ultieme wietrookmoment is in de buitenlucht. Het liefst vergezeld van een foto.

Deel jouw moment met ons en onder de deelnemers verloten we 10 van deze packs. Simpel toch? GreenGo!

(advertenties)