(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jazeker! Laad met een d, want de Smokus Focus is een prachtige bewaarpot voor cannabis. Maar de Smokus Focus is meer dan dat, het is namelijk ook meteen een verlichte display om je wiet in tentoon te stellen en bevat een vergrootglas voor een nadere inspectie van je aangekochte rookwaar.

Er zijn veel mooie stashboxen en handige bewaarpotten voor cannabis maar zo mooi als in de Smokus Focus zag je wiet er nog nooit uit. De Smokus Focus is namelijk een opbergruimte en display voor wiet in één. Het deksel van het luchtdichte potje is voorzien van een vergrootglas dat cannabis 5x vergroot. Niet genoeg om iedere trichoom te kunnen tellen maar wel om te zien of er niet opzettelijk met je wiet is geknoeid.

Smaakbeleving

Bag appeal is één ding maar als je wiet schittert in een Smokus Focus ziet het er helemaal niet te versmaden uit. En dat zou zomaar eens kunnen betekenen dat het je nog lekkerder smaakt ook. Zoals een goede Chardonnay die lekkerder smaakt in een mooi glas of een drie gangen diner dat alleen door de presentatie voor een betere smaakbeleving zorgt.

We kunnen iedereen aanraden om een Smokus Focus aan te schaffen. Omdat het een prachtige manier is om je wiet in te bekijken sowieso, maar natuurlijk ook omdat het een stuk beter is dan al die gripzakjes die vaak weer in de natuur terechtkomen.

Het inspectielampje van de Smokus Focus laat je wiet 10 tot 12 uur shinen zonder batterijen. De pot is namelijk herlaadbaar en komt met een inbegrepen oplaadkabel. Hij heeft een diameter van 5 centimeter en is 7,6 centimeter hoog. Ruimte genoeg dus voor je dagelijkse coffeeshop-aankoop.

De Smokus Focus bewaarpotten zijn verkrijgbaar in een witte en een zwarte uitvoering. Ze zijn te koop op Zamnesia.nl en kosten 49 euro.

(advertenties)