(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een regelrechte ramp in Kampen dinsdagavond. Of beter gezegd een watersnoodramp. Met honderden slachtoffers helaas. De teller van de politie bleef uiteindelijk steken op 921 dode dames…

Badderen bij de onderburen

Het is samen met stank – alhoewel ‘overheerlijke geur’ een betere omschrijving is wat ons betreft – wellicht de meest voorkomende oorzaak van het voortijdig stoppen van een kweekcyclus: wateroverlast. Want hoe leuk je het ook kunt vinden met je buren, als hun huis druipt van het plantenwater komt er gegarandeerd iemand aan je deur bellen.

In dit geval aan de Wortmanstraat in Kampen, rond etenstijd om half zeven afgelopen dinsdag. En het was niet de (onder)buurman zelf die kwam klagen over een onvrijwillig bad in de woonkamer van zijn flatwoning, maar de politie!

921 waterslachtoffers

Op Facebook schrijft de politie zelf wat er aan de druipende hand was daar: ‘Na onderzoek kwamen we bij de oorzaak van deze wateroverlast uit bij een andere woning aan de Wortmanstraat. Hier troffen wij een hennepkwekerij aan met 921 planten. Deze planten zijn in beslag genomen en verder onderzoek volgt.’

Tja, met die droge mededeling zeggen de wetshandhavers dus eigenlijk dat er weer 921 zinloos vernietigde wietplanten kunnen worden bijgeschreven op het scorebord van de tegenpartij (vanuit ons gezien).

Onze eigen Dokter Groen kweekt met het Flow Hydroponics Systeem. Dat is ook water, maar dan net even anders…

Niet kweken met water maar IN water

Wil jij soortgelijke waterproblemen voorkomen? Check dan dit uitgebreide artikel waarin niemand minder dan onze eigen Dokter Groen werkelijk alles vertelt over het Flow Hydroponics Systeem. Dan kweek je dus niet meer planten in potten grond die je – al dan niet handmatig – moet bewateren maar je kweekt de dames met hun wortels 24/7 tevreden hangend IN HET WATER.

LEES OOKVragenvuur! Dokter Groen geeft zich bloot

[openingsbeeld: Visual Generation/Shutterstock]
(advertenties)