(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hier op de redactie van ’s lands grootste cannabis website hebben we collectief een zwak voor Lieve, een jonge Limburgse die op YouTube wiet-tutorials laat zien met haar kanaal BLOOMystic. Lieve is nog een onervaren kweker en daar komt ze openlijk voor uit, wat zeer te waarderen valt want iedereen is ooit op nul begonnen en bovendien kan je vaak nog meer leren van dingen die niet helemaal perfect naar wens gaan dan van al die fantastische juichverhalen op het internet.

Onlangs liet Lieve zien dat niet alleen haar handjes en plantjes groen zijn, maar ook haar hart. “LET’S GO GREEN TOGETHER!” schrijft ze dan ook en daarmee bedoelt ze milieubewustzijn en een groenere wereld. Ze geeft uiteraard zelf het goede voorbeeld door haar autoflower – met de toepasselijke naam Think Different – in een gebruikt koffiebekertje te kweken!

“Ik vind het erg belangrijk dat we de wereld niet nog verder kapot maken dan dat ‘ie al is, dus probeer ik veel dingen een tweede leven te geven, zo ook dit koffiebekertje. Samen kunnen we de wereld verbeteren”, vertelt ze erbij. En ja, ze weet heus wel dat je een autoflower beter direct in een wat grotere pot kan zetten, maar ‘ik wilde deze methode toch proberen’.

Een jonge vrouw die groen gaat, zo zien wij het graag Lieve!

(advertentie)