(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De inschrijving voor wiettelers die willen gaan kweken voor de coffeeshops in de 10 wietproef-gemeenten is begonnen. De club die veruit het meeste in de publiciteit komt is Project C. Een Brabants initiatief van een huisarts, SP-politicus, advocaat en kassenbouwer.

Deze vier musketiers willen 12 ton wiet gaan kweken, waarbij ze beloven dat een deel van de winst (30% liefst) terugvloeit naar ‘projecten voor verslavingszorg en wetenschappelijk onderzoek naar gebruik van cannabis’. Wij gaan persoonlijk altijd hevig trillen als we het woord ‘verslaving’ in combinatie met onze geliefde plant/substantie horen, maar soit.

Om de bepaald niet bescheiden ambities waar te kunnen maken zoeken de heren nu geld. Heel veel geld, wat ze binnen hopen te hengelen door 199.999 aandelen uit te geven à 25 euro per stuk. Uiteindelijk moet dat in mei 2022 – even geduld dus nog a.u.b. – resulteren in de eerste legale wietoogst van Project C.

Afijn, genoeg geluld van onze kant, het woord is aan het vermetele kwartet van Project C, dat deze week een heuse persconferentie belegde om de wereld, waaronder jou en mij dus, te vertellen hoe de toekomst van Nederwiet eruitziet.

(advertentie)