(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Cypress Hill’s Phuncky Feel Tips zijn vrolijk gekleurde en herbruikbare filtertips van – jawel mensen – glas. En een beetje van B-Real van Cypress Hill dus. Ze zijn gemaakt door de degelijke Duitse glasblazers van RooR en tillen je blow-ervaring net even een niveau hoger.

Aanvankelijk dachten we dat de glazen tips van Cypress Hill niet echt veel toe zouden voegen, maar echte connaisseurs zullen de glazen tips toch zeker wel weten te waarderen. Vergelijk het met een mooi koud tipjeglas cola op een terras en een blikkie uit de koelkast. Uit die eerste drink je toch net even lekkerder, en zo is het met deze luxe tips ook. Het glas wordt niet heet en houdt plukjes wiet of tabak netjes uit je mond bij het blowen. De filtertips zijn net zo makkelijk schoon te maken als je glazen pijp of bong en oneindig vaak herbruikbaar.

Elke tip is met de hand vervaardigd en heeft een plat uiteinde om makkelijk van te roken, ze zijn zo’n drie centimeter lang. Met een van deze exclusieve glazen filtertips voelt je joint meteen een stuk luxer, maar dat niet alleen, aangezien het gemaakt is van gehard glas kun je je joints hiermee ook helemaal tot het laatste trekje oproken, handig voor puur blowers dus.

Deze glazen tips zijn te koop in de webwinkel Apollyon, ze kosten 24,90 euro dus het is wel een beetje voor de liefhebber maar ze zijn zogezegd herbruikbaar. Hoe je een joint met de glazen tips draait zie je in het onderstaande filmpje van Doctor Greenthumb.

(advertentie)