(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jawel mensen, de rosin revolutie pakt ook in de lage landen stevig door! Cannabisliefhebbers van heinde en ver confiskeren massaal stijltangen om cannabisconcentraat uit hun wiet of hasj te persen. Maar geef die stijltang maar aan je vriendin terug want nu is er de Tarik + Rosin doe-het-zelf pers.

De rosin revolutie is weliswaar begonnen met een simpele stijltang. Maar laten we eerlijk zijn, een stijltang is natuurlijk niet gemaakt om met je volle gewicht op te drukken. Je zal de eerste niet zijn die de stijltang van zijn vriendin (of van jezelf) op een stuk hasj breekt.

Tarik + Rosin

De Tarik + Rosin pers is wél gemaakt om met je volle gewicht rosin mee te persen. Hij heeft bovendien aanzienlijk grotere hitteplaten wat het persen een stuk gemakkelijker maakt. Je hoeft niet langer drie keer te persen om je hele wiettop te pletten want Tarik heeft een groot rond persoppervlak met een diameter van 8,5 centimeter.

Handiger dan een stijltang is de Tarik uitgerust met een digitaal display waarop de temperatuur af te lezen en in te stellen is. Met behulp van twee knoppen aan de voorkant van het apparaat dat qua vormgeving een beetje aan een ouderwetse diskman doet denken, stel je de temperatuur in tussen de 100 en de 150 graden Celsius. Binnen 5 minuten komt Tarik op temperatuur, waarna je los kunt.

Handwerk

Tarik is een rosin pers die echt gericht is op de doe-het-zelver. Het is geen automatische pers die je wiet machinaal onder druk zet, je dient de perskracht nog steeds zelf te produceren. Daar heeft de Tarik dan wel een handig groot handvat voor, dat in tegenstelling tot stijltangen niet heet wordt tijdens het persen. De onderkant van het apparaat wordt trouwens wel erg heet tijdens het persen, dus plaats het apparaat op een hittebestendige ondergrond voor je begint.

De Tarik + Rosin is voor 199 euro te koop op Cibiday.nl

(advertenties)