(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vroeger toen wij hier nog onder de naam RollingStoned door het leven gingen hadden we een cool T-shirtje, dat we sporadisch op festivals verkochten. Maar sinds we CNNBS heten – afgedwongen door de advocaten van The Rolling Stones – was het zandhappen voor fans. Tot nu. Niemand minder dan striptekenaar Schwantz ontwierp exclusief een shirtje en dat kan je vanaf vandaag aan je trotse CaNNaBiS-lijf trekken!

Beestachtige Schwantz ontwerpt T-shirt

Regelmatig mailden trouwe lezers ons de afgelopen jaren of er niet weer eens een leuk, nieuw T-shirt in onze shop kon hangen, zodat ze konden uitdragen dat ze 1. fan zijn van cannabis en 2. fan zijn van CNNBS. Het zal toch ook niet voor niks zijn dat we de grootste website over wiet zijn in het Nederlands taalgebied, met tegenwoordig meer dan 150.000 unieke bezoekers per maand…

Omdat behalve Lieve Muna ook de tikgeiten (redacteuren) hier op kantoor graag luisteren naar de CNNBS-lezers, is het er nu dan eindelijk van gekomen. De Haarlemse striptekenaar Schwantz, die je wellicht kent van zijn jarenlange Beestjes-strip in de krant Spits, stortte zich op de klus. De opdracht die we hem meegaven: knal ons logo en onze welbekende G-Kit kweekkast erin en verder zie je maar!

De tevreden cannabisliefhebber en/of thuiskweker

En Schwantz heeft ons niet teleurgesteld! Hij heeft de vibe van CNNBS – zo vinden wij tenminste – perfect getroffen met zijn tekening:

Vervolgens hebben we zijn creatie in de beste zeefdrukkwaliteit op de welbekende zwarte T-shirts van Fruit of the Loom laten drukken. Daarna waren we de dozen met shirtjes vanwege een falende DHL-bezorger en vage (lees; géén) aflevermail een tijdje kwijt. Ze zouden ergens in de buurt van ons kantoor zijn afgeleverd, maar omdat bijna iedereen met vakantie was vanwege corona thuis werkte, duurde het even voordat we de dozen met CNNBS T-shirts in handen kregen.

Niet (alleen) kijken, kijken, kijken maar kopen!

Gelukkig is dat verder totaal niet interessant voor jou en kan je met één simpele muisklik vanaf nu zo’n exclusief Schwantz/CNNBS shirtje op de kop tikken voor slechts 19,95 (plus handelings- en verzendkosten). En dat is toch heel anders klikken dan bij Meld Misdaad Anoniem, zeg nou zelf!

Wil je er eentje voor jezelf, je vriend(in) of een andere cannabisliefhebber? Ze zijn vanaf vandaag op de CNNBS SHOP te koop in de maten S, M, L, XL en zelfs XXL. Klik maar eens op onderstaande foto en dan wijst de rest zich vanzelf:

(advertenties)