(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Tussen de twee zonnige narcostaten Spanje en Marokko bestaat een levendige handel. De hasj gaat van A naar Beter via boten, auto’s op boten, menselijke muilezels op veerboten, maar ook door de lucht. Voor een Spaanse piloot verliep de werkdag dankzij het weer net even anders dan gepland, met fatale gevolgen voor transportmiddel én lading!

Dichte mist dwingt Spanjaard tot noodlanding in Marokko…

De Koninklijke Gendarme van Marokko had er weinig werk aan ook, vorige donderdag ergens in de verre buitenwijken van de stad Tanger. Daar in het dorpje El Aouama probeerde een piloot van een lichtgewicht propellorvliegtuig zijn toestel – noodgedwongen door kloteweer in de vorm van dichte mist –  aan land te zetten.

Maar ja, dat is best lastig als er helemaal geen officiële landingsbaan voor je klaarligt beneden. Daarom probeerde de dappere Spaanse dodo het maar gewoon op de openbare weg te doen, dat landen…

…maar helaas staat er een vuilniswagen op/in de weg

Helaas verliep het niet helemaal naar wens; er stond een vuilniswagen op en vooral in de weg namelijk, je verzint het niet. Het vliegtuigje knalde er dus vol op tijdens de noodlanding. Niet alleen dat kun je brute pech noemen, ook het feit dat het toestel volgeladen was met drugs – zo goed als zeker hasj – is niet leuk als er gendarmes om je gecrashte wrak rondhuppelen.

Kortom, de cannabisfoto van de week is dit kiekje van die kapotte hasjvogel die wordt afgevoerd vanuit Tanger:

 

(advertenties)