(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Voor degenen die het leven graag simpel houden heeft Bio Nova de basic voedingslijn ontwikkeld, uit deze lijn komt ook de Soil Supermix. Een minerale/organische één component meststof voor iedereen die graag op aarde kweekt. Groei- en Bloeivoeding is in deze supermix gecombineerd tot één product, wat het kweken wel heel eenvoudig maakt! De aanwezige elementen in de fles zijn zuiver en van natuurlijk, wat de meststof gemakkelijk opneembaar maakt en waardoor met een lage EC gewerkt kan worden.

Soil SuperMix zorgt voor een uitgebreid bodemleven, stimuleert actief de wortelvorming en voorziet in de complete bemesting in zowel groei als bloei. Alleen in de bloeiperiode hoeft nog PK 13-14 als Superbloeier éxtra toegevoegd te worden.

Omdat Grond SuperMix gedeeltelijk organisch is, kan deze meststof niet met druppelaars gegeven worden. (organische stoffen bevatten veel grove deeltjes), maar het ouderwetse gietertje werkt natuurlijk ook prima! Mocht je toch liever druppelen, is er uit dezelfde lijn ook Hydro Supermix, wat tot dezelfde resultaten leidt en het druppelsysteem niet verstoppen.

(advertentie)