(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Shogun is een sativa dominante hybride met een THC-percentage dat vraagt om een hoge tolerantiegrens. Tot wel 25% THC en een heerlijk hazy terpenenprofiel maakt de soort een uitstekende oppepper. Grote opbrengsten zijn geen enkel probleem met deze sativa. Wat verwachtte je anders van een wietsoort die vernoemd is naar een Japanse samoerai?

Als je op zoek bent naar een stimulerende sativa hybride, dan ben je bij Shogun aan het juiste adres. Het is een kruising tussen Original Amnesia Haze en Royal Gorilla, en daarmee ook een indirecte afstammeling van Sour Dubb, Chem Sis en Chocolate Diesel. Original Amnesia Haze werd gekozen voor haar hoge THC-gehalte en hoge productiviteit. Royal Gorilla eveneens voor haar veelheid aan THC, en om balans te brengen in de nieuwe hybride.

Shogun

Net als de Japanse krijgers waaraan Shogun haar naam dankt, brengt ze scherpte en focus en een sterke innerlijke kracht. De effecten zijn met andere woorden oppeppend, energiek en licht euforisch. Royal Queen Seeds stelt zelfs dat het schrijven van een scriptie er beter van gaat, maar het is zeker dat je prima op Shogun kunt sporten en de nodige energie krijgt om dingen op en aan te pakken.

Het hoge THC percentage maakt Shogun tot een krachtige medicinale wietsoort. De wiet helpt tegen pijnklachten en verbetert de stemming. Mensen die angstig zijn of last hebben van stemmingswisselingen kunnen hun klachten met lage doseringen Shogun proberen te verminderen. Je krijgt een grotere mentale focus en stimulerend effect bij lage doseringen. Gebruik je grote hoeveelheden dan kun je rekenen op sterkere psychoactieve effecten, en lichamelijke ontspanning.

Met dank aan de Amnesia en de Gorilla ouders, schittert Shogun met een mooie trichomenkorst. In de bloeifase die trouwens wel 9 tot 11 weken duurt, verspreiden de toppen een lekker hazy en kruidig aroma. De smaak bij het roken is aards, fris, citrusachtig en pittig met een vleugje dennen.

  • Soort: sativa dominante hybride (70% sativa, 30% indica)
  • Genotype: Original Amnesia, Royal Gorilla
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd 9 tot 11 weken
  • Geur/smaak: aards, citrus, dennen, pittig
  • Effect: helder, rustgevend, stimulerend, vrolijk
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
[Foto’s: EdenWK/Nick383, Growdiaries]
(advertenties)