(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vijf weken lang zit Nederland inmiddels in een zogenaamde ‘intelligente lockdown’. Wat in ieder geval wel heel intelligent is, was het terugdraaien van het besluit – op lockdown dag 2 – om alle coffeeshops te sluiten. Hoe het er een dikke maand later aan toe gaat bij de shops waar op 15 maart nog die lange rijen (ont)stonden, laten we met deze ‘boerenfoto’s’ graag even zien!

Coffeeshops in coronatijd

De bekende coffeeshopketen Boerejongens  (4 vestigingen) is in Amsterdam een gezichtsbepalende wiettoko, zowel voor toeristen en dagjesmensen als voor lokale cannabis liefhebbers. Altijd lange rijen klanten voor de deur zeg maar, en niet alleen in tijden van coronavirus en lockdown.

Geduld is een schone zaak, net als anderhalve meter afstand tegenwoordig… Geen kooppaniek bij deze klanten van Boerejongens West!

De Amsterdammers denken ook graag met CNNBS mee, en daarom stuurde men ons wat foto’s van hoe het er maandag – op 420 in 2020 welk een toeval – aan toe gaat bij de shops van Boerejongens. Met dank ook aan hun Buurtgastheren natuurlijk, die de 1,5 meterdrukte in goede banen leiden.

En dit beeld van gedisciplineerde klantenrijen voor de deur zal momenteel voor veel van de bijna 600 coffeeshops a.k.a. cannabis afhaalloketten in ons land gelden.

Beschaafde 1,5 meter drukte bij Boerejongens Center…

Goed dat ze nog open (mogen) zijn. En dikke pluim ook voor jullie zelf, dat jullie de rest van Nederland eens laten zien dat je best netjes en beschaafd in een anderhalve-meter-rij kunt staan!

LEES OOKCorona/420-actie • ‘Dankjewel cannabis dealer’

Lekker in het zonnetje op je beurt wachten bij Boerejongens Sloterdijk…

(advertenties)