(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ze noemen het bij fabrikant Apex zelf een vaporizer pen, maar wij vinden het meer een pijp. Dat komt in de eerste plaats omdat hij eruit ziet als een vette maar moderne metalen pijp, maar ook omdat deze stoomlocomotief dikke rookwolken van je wiet en concentraten maakt. 

De Apex heeft werkelijk een cool uiterlijk. Niet zo’n strak ontworpen afstandsbediening met een klein LCD schermpje of een rechte pen met glimmende knopjes dus maar de look en feel van een robuuste metalen pijp. Met slechts één grote knop bovenop wat eruit ziet als een pijpkop maar wat in feite de verdamper zelf is, niet te missen dus!

Wat erg cool is aan de Apex is dat hij zoals we in de kop al verklapten zonder moeite je wiet, je e-juice voor elektrische sigaretten én dus ook je concentraten verdampt. Hoewel… deze verdamper is eigenlijk niet bedoelt als verdamper voor wiet en is meer gemaakt om wiet heerlijk mee te roken. Een pijp voor wiet dus, maar een verdamper voor e-juice en concentraten. Hij komt dan ook met drie verschillende bowls, waarbij de bowl voor concentraten is voorzien van een titanium verhittingselement.

Apex3

Verder krijg je bij de Apex Vaporizer Pen een titanium dabber om je dabs veilig mee in de bowl te stoppen, een siliconen potje om je concentraten in te bewaren, een handig mondstuk, uiteraard een batterij en oplader en een glazen onderdeel zodat je kunt zien hoeveel rook de Apex produceert. En nu wil jij deze verdamper natuurlijk wel even in actie zien? Dat treft want we vonden dit ontzettend vermakelijke filmpje op YouTube waarin het gebruik van de verdamper op Bob Ross achtige wijze wordt voorgedaan, veel kijkplezier!

Er zit 6 maanden fabrieksgarantie op de Apex Vaporizer Pen, hij kost 129 euro en is in de kleuren goud, metaal en zilver verkrijgbaar bij AmsterdamSeedCenter.com.

(advertentie)