(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Rosin persen wordt een stuk makkelijker nu we in Nederland eindelijk ook van die handige rosin filterzakjes hebben. Door de filters te gebruiken, kun je wiet zeer compact inpakken waardoor het persen veel meer concentraat oplevert. 

Stop met het zinloos topjes pletten en pers dikke druppels rosin met behulp van de rosin filterzakjes van Black Leaf. Weet je nog niet wat rosin is? Da’s dus het lekkerste wietproduct dat je ooit hebt geproefd. Rosin is het beste dat wiet te bieden heeft, maar dan zonder het nutteloze plantmateriaal.

Net als andere concentraten zoals wax, shatter en crumble bestaat rosin puur uit de harskristallen van cannabis met daarin alle werkzame stoffen en smaakstoffen. Je rookt het niet maar laat het in een zoete dampwolk opgaan op een gloeiend hete dabnagel van edelmetaal of glas, check de video hieronder maar. Concentraten zijn ontzettend smakelijk en gewild, alleen helaas niet in Nederlandse coffeeshops te koop.

Rosin is een unieke vorm van cannabisconcentraat, in die zin dat je het dus ontzettend makkelijk en veilig zelf kunt maken. Door wiet of hasj tussen hete platen te persen, smelten de trichomen en druipen ze eruit als een bubbelende rivier van concentraat. Om rosin te persen heb je alleen een stijltang nodig om je wiet of hasj mee te persen, en een stuk bakpapier om het concentraat op te vangen.

Rosin persen vergt echter wel wat oefening. Het gaat aanzienlijk makkelijker met hasj dan met wiet omdat dat al een geconcentreerde vorm van cannabis is. Hoe compacter het cannabisproduct is dat je perst, hoe beter het resultaat zal zijn. En precies daarvoor zijn deze nieuwe rosin filters uitgevonden.

Rosin filterzakjes

Door hasj of wiet eerst in een filterzakje te doen, kun je het zeer compact inpakken, waardoor je veel betere resultaten krijgt bij het persen. Hierdoor plet je je wiettoppen niet alleen, maar druk je gemakkelijk een flinke hoeveelheid rosin concentraat op je bakpapier.

De nieuwe rosin filterzakjes van Black Leaf zijn 110 bij 50 millimeter en hebben een maaswijdte van 50 micron. Ze laten dus absoluut geen plantmateriaal door en zijn sterk genoeg om wiet of hasj stevig mee in te pakken. Breek wiet simpelweg in kleine stukjes en druk het stevig aan in een van de filterzakjes. Vouw het uitstekende stuk filterzak om zodat het dicht zit en pers het in een stukje bakpapier met een stijltang. Druk zo hard als je kunt en stop wanneer je het niet meer hoort sissen.

Het concentraat smelt tijdens het persen en komt door de druk die je toepast, zo door het filterzakje heen op het bakpapier terecht. Na het persen kun je je concentraat zo van het bakpapier nemen en meteen dabben.

Je bestelt de rosin filterzakjes per 10 stuks op Azarius.nl. Ze kosten 0,65 cent per stuk.

(advertentie)