(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Goed nieuws voor iedereen die ons de afgelopen jaren om een lege CNNBS kweekkast heeft gevraagd, want die optie is er nu! Daarmee kun je deze exclusieve lezersaanbieding dus extra goedkoop aanschaffen en zelf inrichten. Alledrie de versies zijn vanaf nu trouwens ook in een luxe hout uitvoering te bestellen. Zonder meerprijs.

In de afgelopen twee jaar is de compacte CNNBS G-Kit uitgegroeid tot een van de meest populaire kweekkasten van de lage landen. Het compacte formaat, kleinschalige karakter en stijlvolle ontwerp maakt de kast namelijk tot de ideale keus voor iedereen die voor eigen gebruik veilig binnen zijn eigen cannabis wil kweken. De CNNBS G-Kit sluit ook bijzonder goed aan bij de Belgische ministeriële richtlijn die stelt dat iedere Belg één wietplant mag hebben. De inhoud van 60 x 60 x 105 centimeter is namelijk een ideale ruimte voor een maximale oogst van slechts één wietplant.

Upgrades

Sinds we de kant en klare CNNBS kweekkast in 2014 uitvonden, heeft hij al een paar keer een upgrade gekregen. Zo leveren we de kast tegenwoordig niet met twee, maar drie lichtdichte lucht-inlaten en zijn we van een 200 Watt T-Neon overgestapt op een energiezuinige Hans Panel led kweeklamp. Aan het begin van 2017 kwamen we naast de led uitvoering met een betaalbare 150 Watt HPS versie waarmee Dokter Groen direct een recordopbrengst van meer dan een gram droge wiet per Watt kweekte: 156,74 gram om precies te zijn!

De laatste technische upgrade van de CNNBS G-Kit was de energiezuinige Hans Panel ledlamp.

Zebrano hout

Tot nog toe hebben we ons echter vooral op praktische verbeteringen zoals meer aanvoer van verse lucht en beter kweeklampen gericht. Het was dan ook de hoogste tijd voor de eerste esthetische verbetering. Niet iedereen heeft immers dezelfde inrichting thuis. Zonder een meerprijs te betalen, kun je daarom vanaf nu ook kiezen voor een luxe zebrano houten uitvoering van de CNNBS kweekkast. Uiteraard blijven we de originele zwarte lak uitvoering ook gewoon leveren. Smaken verschillen, maar nu is er voor ieder wat wils.

Eigen kweeklamp? Bestel een lege CNNBS G-Kit

Tenslotte is de CNNBS G-Kit vanaf nu ook zonder kweeklamp en afzuiging leverbaar. Dit op verzoek van vele thuistelers die zelf al in het bezit zijn van een kweeklamp. De lege kast kost 279 euro en wordt geleverd met de gepatenteerde luchtinlaten, maar zonder tijdschakelaar, afzuiger, koolstoffilter en kweeklamp. Wel is de kast voorbereid met aansluit- en ophangpunten, een 125 mm gat en luchtrooster zodat je eenvoudig je eigen afzuiger, koolstoffilter en kweeklamp kunt ophangen. Heb je een eigen kweeklamp maar geen afzuiger en filter, dan kun je bij G-Tools een passende set bijbestellen.

Kortom, of je nou van strak zwart of levendig luxe hout 😉 er is altijd een CNNBS kweekkast naar je smaak. Volledig plug en play met slechts één stekker eraan, of zelf in te richten met je eigen kweeklamp. Iedereen kan kweken met de CNNBS kweekkast, gratis thuisbezorgd in Nederland en België.

De CNNBS G-Kit is exclusief te bestellen op CNNBS.nl of Mediwietsite.nl. De versie met de energiezuinige 100 Watt Hans Panel led kost 539 euro, voor 449 euro wordt je kast ingericht met een lucratieve 150 Watt HPS kweeklamp van Philips en voor 279 euro ontvang je de zelf in te richten CNNBS G-Kit. Alle uitvoeringen kunnen besteld worden in lak zwart of zebrano hout.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)