(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In de beperkte ruimte van een kweektent, zul je wietplanten laag moeten houden zodat ze niet tegen de lamp groeien. Ondanks voldoende licht, een zorgvuldig gekozen bloeimoment en de nodige kweektechnieken, kunnen sommige soorten tóch te hoog worden. Pro XL Stop Grow kan dan uitkomst bieden; het stopt de groei alsof je het met een knop uitzet.

In de natuur hebben wietplanten onbeperkt de ruimte om te groeien. Sterker nog, de hoogste planten worden beloond met meer zonlicht en meer wind. Als het aan de planten zelf ligt zijn de hoogste exemplaren dan ook het meest succesvol. Zij lopen door hun dikke toppen en hun hoge positie immers de meeste kans om bevrucht te worden, of indien het mannentjes betreft zelf te bevruchten, en zich voort te planten.

Tegen de lamp

Binnen is al die groei in de hoogte juist helemaal niet zo handig. Het zorgt ervoor dat suikers en voedingsstoffen een lange weg naar beneden en naar boven moeten afleggen, en toppen kunnen verbranden doordat ze veel te dicht bij de lamp groeien.

Voldoende licht, wind en plantentraining zal er in de meeste gevallen voor zorgen dat je wietplanten laag genoeg kunt houden om zelfs in onze compacte CNNBS G-Kit te passen. Alleen zij er nu eenmaal wietsoorten die zich daar niets van aantrekken en als een speer de hoogte in gaan. In dat soort gevallen kan Grow stop van Pro XL uitkomst bieden.

Stop Grow

Stop Grow werkt als een soort schakelaar die de groei van wietplanten vrijwel direct stopt. De groei remt en de bloei wordt gestimuleerd. Het gebruik is zo simpel als wat, schud de spuitfles even goed door elkaar en spuit er je wietplanten mee in. Probeer de wortels niet te raken. Na drie tot vijf dagen kun je de behandeling eventueel herhalen.

Pro XL Stop Grow is in een kant en klare spuitfles verkrijgbaar bij DeGrowshop.eu, het kost 14,85 euro.

(advertenties)