(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Morning Glory is een van de favoriete wietsoorten van onze eigen Wietman, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze sativa dominante wietsoort van Barney’s Farm heeft een sublieme mix van East Coast citrussmaak, Afghaanse Kush en de verdovende high van Skunk #1. En dan hebben we het nog niet eens over  de vuistdikke toppen gehad…

Over die vuistdikke toppen gesproken; mocht je die willen zien dan hoef je daarvoor alleen even terug te bladeren in de afgelopen kweekverslagen van Willie Wietman. Zoals het een sativa dominante wietsoort betaamd, produceert Morning Glory namelijk lange en zware knuppels van toppen. En dat niet alleen want Morning Glory doet dat ook nog eens verrassend snel!

Trio van genen

De bloeifase duurt namelijk maar 8 tot 9 weken, en geen 11 tot 12 weken zoals sommige andere sativa’s. Maar goed, Morning Glory is dan ook geen pure sativa maar het product van drie van de meest stabiele wietsoorten. De belangrijkste van dit triootje van genetica is ongetwijfeld de Hawaiian geweest, aangezien de wietsoort ondanks de Afghani en Skunk #1 invloeden niet indica dominant geworden is.

Bij de ontwikkeling was dit aanvankelijk ook het doel en uitgangspunt. De bijzondere East Coast citrussmaak moest coûte que coûte behouden blijven, en dat is geluk(t). Van de Afghaanse Kush en de Skunk #1, heeft Morning Glory naast het lekkere bosbessen-aroma vooral het relaxte en verdovende effect geërfd. Als pijnstiller en tegen stress is ze dan ook een uitstekende remedie!

In de kweekruimte zul je net als Willie Wietman merken dat Morning Glory weelderig kan groeien. Toppen kunnen zo zwaar worden dat ze bij het openen van je kweekruimte naar buiten vallen. Opbrengsten tot 650 gram per vierkante meter zijn daardoor mogelijk.

  • Soort: sativa dominante hybride (60% sativa)
  • Genotype: Hawaiian, Skunk #1, Afghaanse Kush
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect: ontspannen, euforisch, relaxed
  • Smaak: citrus, bosbessen, zoet
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertenties)