(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Omdat cannabisten milieubewuste mensen zijn, vandaag in producten een LED kweeklamp van Kweekotheek. Want het binnenzonnetje moet nu eenmaal wel blijven branden. De 150 Watt  lamp is uitgerust met het zogenaamde ‘Spectrum Control System’ dat ervoor zorgt dat je het lichtspectrum van de lamp kan aanpassen zodat hij zowel in de groei, als in de bloeiperiode in te zetten is.

Maar het echte voordeel van LED lampen zit hem natuurlijk in het stroomverbruik en daar scoort deze Spectrabox ook goed; hij vervangt een 250W HPS lamp en verbruikt daarbij namelijk slechts 160 Watt.

Nieuwe, zeer krachtige 3W broadband led chips, geven deze Gold Edition lamp een aan zonlicht gelijkend full-spectrum licht. Voor het beste resultaat kun je de LED het beste vanaf het begin van de cyclus inzetten zodat de planten niet hoeven te wennen aan een nieuwe lichtbron. Volgens Kweekotheek is een opbrengst van een gram per Watt prima te halen met de Spectrabox Gold.

Bio Bertje

Bio Bertje kweekt met een eerdere versie van de Spectrabox. Zijn kweekverslagen zijn wekelijks op RollingStoned te volgen. Zijn Indica’s –  ‘The Black’ van BC Bud Depot – doen het uitstekend onder de gele Spectrabox. De dames groeien heel goed, hebben een mooie donkergroene kleur en staan er gezond bij, schrijft hij in het tweede deel van zijn serie Indica’s onder LED

De Spectrabox Gold is verkrijgbaar in 150, 200 en 300 Watt.

(advertenties)