(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een belangrijk klusje voor wietkwekers is het zorgvuldig drogen – en liefst ook curen – van de afgeknipte toppen. Als je max 5 planten doet is een zelfgemaakte droogdoos of je kweektentje/kast wel afdoende, maar hoe doen de commerciële rakkers het? Het antwoord met dank aan Handhaving Maassluis.

Bestuurlijk ontmanteld

Afgelopen vrijdagmiddag, net toen de dienstdoende wietboeren aan de P.C. Hooftlaan in Maassluis eens voor die welverdiende joint wilden gaan zitten, kwam er een compleet opsporingsteam de prille weekendsfeer vernachelen.

‘Bestuurlijk ontmanteld’ heet dat in juridisch ambtenarenjargon blijkbaar tegenwoordig. Dat wil dus zeggen dat in dit geval niet alleen de politie maar ook stroomboer Stedin, de gemeente Maassluis en woningcorporatie Maasdelta Groep op bezoek kwamen of in ieder geval mee hebben gewerkt aan de ondergang van de wietplantage annex drogerij.

Troost

Binnenkort dus een extra huurwoning beschikbaar in Maassluis, het is helaas niet anders. Als schrale – en wellicht informatieve – troost dan maar de foto’s van al dat groens dat ooit was…

(advertenties)