(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het Britse glamourmodel, tv-presentratice en fitnessgoeroe Jodie Marsh is een lekker ding, maar ook een stomme trut. Nadat een fan haar een enveloppe met lekkere wiet en hasj opstuurde gilde het kind alles en iedereen bij elkaar – inclusief de media – om te bezweren dat ze er niets vanaf wist en ‘drugs’ haat als de pest. What a shame…

Jodie Marsh zoals we haar kennen en liever zien… [foto: landmarkmedia/Shutterstock]

Media(sex)bom Jodie Marsh

Het is me er eentje hoor die Jodie Marsh, 38 lentes jong. Gezegend met een door meerdere goden tegelijk geboetseerd perfect lichaam, een mond die zo groot is dat je er veel meer mee kan doen dan praten en een heerlijke street attitude plus bijbehorend lef.

Zo trainde ze ooit jarenlang keihard om bodybuilder te worden, prijkte ze 6 keer als Page 3 Girl  in sensatiekrant The Sun en maakt ze voor o.a. de zender TLC programma’s die het bekijken meer dan waard zijn. Ook verdient ze een aardig zakcentje bij met de verkoop van haar eigen voedingsmiddelenlijn, deels bedoeld voor fanatieke sporters en fitnessfans.

En ze heeft zoals iedere zichzelf respecterende bekende mediafiguur natuurlijk een eigen realityshow: Totally Jodie Marsh.

Twittershit

Maar voorlopig zijn wij totaal afgeknapt op Jodie. Ze kreeg een pakketje opgestuurd wat er in haar ogen ‘raar’ uitzag. Kan natuurlijk, maar dan flikker je het toch gewoon weg nietwaar?

Maar zo gaat dat dus niet bij beroemdheden anno 2017. Die gaan direct aan de slag op Twitter! Jodie de angsthaas trommelde iedereen in haar omgeving op om samen deze enveloppe open te maken:

Van top naar flop

En nadat ze dat gedaan hadden belde het wicht ook nog eens de politie. Pfff… wat een afknapper zeg, weg ideaalplaatje van een mooie stoere chica! Laten we er verder maar niet te veel woorden meer aan vuil maken en simpelweg haar laatste tweet tonen. Eentje die Jodie Marsh van een topper voorlopig een slappe flopper maakt:

[openingsfoto:  Featureflash Photo Agency/Shutterstock]
(advertenties)