(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie zichzelf een gezonder leven wil geven kan daar gemakkelijk mee beginnen door Biologische Hennepzaadolie in huis te halen. Deze olie bevat in tegenstelling tot andere plantaardige olien namelijk precies de perfecte verhouding tussen de Omega-6 en Omega-3 vetzuren en maakt je zo gezond als een vis.

Essentiële verhouding

En juist die verhouding van 3 op 1 aan Omega-6 en -3 is belangrijk voor het menselijk lichaam en vind je eigenlijk alleen in hennepzaad. De essentiële vetzuren komen ook voor in vette vissoorten, lijnzaad, walnoten en meer, alleen niet in precies de juiste verhouding. Dat is echter wel belangrijk omdat een tekort aan Omega-3 in verhouding tot Omega-6 kan leiden tot ongewenste ontstekingsprocessen. Hoewel omega 6 (vooral gamma-linoleenzuur) in de basis gezond is, kan dit omslaan in ongezond als de juiste verhouding tussen omega 3 en 6 verstoord raakt. Gelukkig bevat hennepzaadolie precies de juiste verhouding tussen de twee essentiële vetzuren.

Naast de vetzuren bevat biologische hennepzaadolie ook veel goede mineralen zoals ijzer, magnesium en calcium. Het bevat de juiste spoorelementen, krachtige antioxidanten en bioactieve enzymen. Daarnaast heeft het veel vitaminen en bijna alle B-vitaminen. In hennepolie zitten bovendien alle essentiële eiwitbouwstenen die je lichaam nodig heeft en het bevat geen cholesterol. Hennep is de beste plantaardige eiwitbron die er is.

Ook kun je de Bio Hennepolie uitwendig gebruiken bij huidproblemen zoals: wonden, acne, of een schilferige huid

Bio Hennepzaadolie

Hennepolie wordt koud geperst van hennepzaad en wordt daarom ook wel hennepzaadolie genoemd. Bio Hennepolie kun je met een eetlepel innemen of als extra bij je eten gebruiken. Je kunt het bijvoorbeeld in plaats van olijfolie door een koude pastasalade mengen. Het smaakt naar hazelnoten en walnoten. De zachte smaak combineert perfect met kaas en alle slasoorten. Maak er een lekkere pesto van, verzin je eigen dressing of gebruik het door je smoothy. Hennepolie kun je alleen niet gebruiken om mee te bakken want dan ontstaan er schadelijke transvetten.

Ook kun je de Bio Hennepolie uitwendig gebruiken bij huidproblemen zoals: wonden, acne, of een schilferige huid. Bewaar het op een donkere koele plek. De houdbaarheid is beperkt omdat er geen ongezonde houdbaarheidsstoffen aan Bio Hennepolie worden toegevoegd.

Non GMO

De Bio Hennepolie van hennepolie.nl is afkomstig uit Canada, het grootste henneptelende land ter wereld. Bij de kweek wordt gegarandeerd geen gebruik gemaakt van genetisch gemodificeerde zaden, waardoor deze olie het Non GMO keurmerk mag dragen.

Een fles Bio Hennepolie kost 19,50 euro en is te koop op hennepolie.nl

[Openingsfoto: ringele, Shutterstock]
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)