(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Tijdens het kweken komt het nogal eens voor dat je je lamp moet verhangen. De planten groeien een stukje en de lamp moet omhoog, je bind wat takken omlaag en de lamp mag weer omlaag. Het verstellen met kettinkjes kan soms een heel geklooi zijn, dat mag best wat makkelijker. 

Nog een nadeel van kettinkjes is dat ze stroom geleiden, wanneer je de lamp hoog hebt hangen, hangt een groot stuk van je ketting omlaag. En wanneer je even niet oplet kan de ketting een kroonsteentje of aansluiting van je HPS lamp raken en voor een kortsluiting zorgen. Het gebeurt mensen!

Al deze ellende kun je voorkomen door gebruik te maken van de speciale Lighthanger. Dit is een koord met een speciaal katrol waarmee het in hoogte verstellen van een lamp een peulenschil wordt. Omdat het geen stroom geleid kan het koord trouwens gerust tegen elektra kabels aan hangen dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

lichthanger5kg

De Lighthanger is geschikt voor een gewicht tot 5 kilo. Je kunt er dus ook je ventilator mee ophangen, het koord vangt dan ook nog een groot deel van de vibraties van je ventilator op waardoor die meteen een stuk stiller zal zijn. Er zijn trouwens ook Lighthangers waarmee je je filter kunt ophangen, deze kunnen een gewicht van maar liefst 48 kilo dragen. Er zitten twee Lighthangers in een verpakking.

Je bestelt deze handige hangers op OrganicEarth.eu, twee stuks kosten slechts 6,50 euro

(advertenties)