(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Waarom zou je veel moeite doen om examens te jatten en het risico te lopen dat je voor de rechter moet opdraven? Het kan toch veel simpeler mensen; met de spiekpen. Klein maar minstens zo fijn.

Ze zijn flink de Sjaak, die gastjes die vorig jaar in Rotterdam de examens jatten en doorverkochten. Behalve dat ze een tijdje in de cel zaten (voorarrest) mogen ze binnenkort op dringend advies van een boze rechter tig uur blaadjes gaan prikken in het stadspark of de reet van oudere medelanders wassen. Neemt niet weg natuurlijk dat je je best goed kunt voorbereiden op je examen zonder diefstal.

Met de spiekpen namelijk. Een pen die eruitziet als een pen. Maar met een geheim briefje erin verstopt, met daarop bijvoorbeeld de lastige wiskundeformules of hoofdsteden van Afrika geschreven. Handig toch? Met 21 bij 7 centimeter is het vodje groot genoeg om je door minstens drie lastige (lees; niet of slecht geleerde) toetsen te sleuren.

Disclaimer: RollingStoned wil niemand aanzetten tot fraude. Zo stom zijn wij niet. En jij toch ook niet?

De spiekpen is dus volledig op eigen risico en voor je eigen rekening te koop voor 12,95 bij de Gadgetfabriek. Klik hier!

(advertenties)