(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Met nog één week tot trim jail nemen we weer een kijkje bij de drie serieuze wietsoorten op de zolder van Claude Pouche. De planten staan al een week op water alleen en het chlorofyl trekt langzaam weg, waardoor mooie herfstkleuren ontstaan. Claude is het meeste nieuwsgierig naar Warlock met haar old school …bolletjestoppen?

Vruchtensap en Moncherry

Hey hey, hier ben ik weer met een nieuwe update 😁 Het is zondagochtend en er is een mooi weertje buiten! Naast me staat een glas vruchtensap want zoals je weet probeer ik nog steeds een beetje af te kicken van de cafeïne.

Er moet echter wel rook uit de schoorsteen blijven komen dus ik heb natuurlijk ook een lekker jointje. Hij is gevuld met de laatste Moncherry van Amsterdam Genetics 😓 Jammer dat het nu op is want het was echt lekkere zachte wiet. Als ik in de toekomst ergens nog een gaatje vind, of een plaats ergens voor een paar planten, dan zal ik zeker niet twijfelen om deze nog eens te zetten!

Seriosa in herfstoutfit..

Old school ‘bolletjestoppen’ …

Bloeiweek 8

Ja ja, week acht van de zichtbare bloeifase, en dan weet iedereen wel wat dat betekent. Precies! Bijna oogsttijd 😁 De laatste bloeiweek begint op maandag als dit artikel ook online komt – vandaag dus als je dit leest. En de dames zullen als het goed is ergens aan het eind van volgend weekend geoogst worden.

Bij het oogsten zal ik gewoon de grote schutbladeren en de grote takken van de hoofdstam eraf snijden. Deze mogen dan een weekje omgekeerd hangen in een donkere tent. En dan ga ik na een weekje eens kijken, en snij ik de buds van de takken. Die laat ik dan nog een weekje op droognetten liggen in de donkere tent. En daarna mag ik weer een weekendje in trim jail 🙈🤣 en zal ik alles mooi kuisen en oppotten.

Seriosa heeft een serieuze laag trichomen!

Nog ééntje dan omdat ze zo mooi is!

Seriosa, Warlock & Serious Kush

Maar zover zijn we natuurlijk nog helemaal niet want de dames hebben nog een weekje te gaan 🙈🤣 Vooral de Seriosa’s krijgen nu erg mooie herfstkleuren, en je ziet dat ze mooi op hun einde staan. Ook zie je een mooi verschil tussen de drie verschillende pheno’s van de Seriosa. De ene is mooi donkerpaars en heeft keiharde dikke toppen, en de anderen zijn meer groener, langer en puntiger. Leuk om te zien.

Warlock begint ‘bolletjestoppen’ te ontwikkelen. Daarmee doel ik op van die mooie torentjes van wiet die op bolletjes lijken. En dus zeker geen bálletjes maar bolletjes. Van die mooie ‘bolletjeswiet’ dus, zoals wij het noemden, die vroeger in de shop kon krijgen. Daar ben ik misschien nog wel het meeste benieuwd en nieuwsgierig naar om te roken 🤣 Het zal denk ik ook de eerste zijn die ik zal proeven als ze droog zijn 😁

“Ik ben nog het meeste nieuwsgierig naar Warlock”

Hoe dichterbij je kijkt, hoe mooier Warlock is.

De Serious Kush planten staan er ook mooi bij. Dikke hoofdtoppen met veel trichomen, en ook deze zijn klaar om de laatste bloeiweek in te gaan.

De Serious ladies krijgen ook al een week geen voedingsstoffen meer, maar alleen pH-aangezuurd water. Dit is natuurlijk de flush. Ik doe dat in de laatste twee weken om de grond een beetje op te schonen, maar ook zodat de planten niet vol met voedingsstoffen zitten maar met water, even simpel uitgelegd 😁🤣

De Serious Kush dames zijn wat kleiner maar hebben even dikke toppen.

Serieuze trichomen op de Kush dames!

Bulldog Cookies

De Cookies van Bulldog Seeds gaan ondertussen ook richting hun einde. Ook hier zijn her en der al wat mooie herfstkleuren in de bladeren te zien. De Bulldog Cookies hebben mooie gevormde toppen 😁 Het zijn kleine bosjes gebleven; dikke kleine struikjes en dat zijn duidelijke indica-toren als je begrijpt wat ik bedoel…

Bulldog Cookies staat ook mooi in herfstkleuren.

Zo dit was het weer voor vandaag. Volgende week zullen het dan de laatste foto’s en woorden zijn voor de serieuze dames op zolder serie. Althans, twee weken na het oogstverslag zal ik nog wel een keer nabeschouwen, en kan ik je ook vertellen hoe de Serious soorten smaken 😊 Tot de volgende!

Groene groet, Claude Pouche 🙏

(advertentie)