(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Belangwekkend nieuws van het muzikantenfront: rocker Dave Grohl van Foo Fighters (en ooit Nirvana) wilde weer lekker gaan blowen om zo zijn slapeloosheid te bestrijden. Prima plan natuurlijk, maar een andere celebrity stak daar helaas een vervelend stokje voor…

fam

De complete familie nietsnut… eh, pardon de Kardashians

Dave Grohl is wellicht de grootste rockster van dit moment. Met zijn band Foo Fighters heeft net weer een succesvol album gedropt – ‘Sonic Highways’ – en de oud-drummer van Nirvana is ook actief in talloze side projects, documentaires en wat dies meer zij. En de langharige muzikant houdt er ook nog braaf een gezinnetje met kinderen op na. Geen wonder dus dat de beste man ’s avonds moeilijk in slaap valt. Maar daar wist de Amerikaan wel iets op: een joint roken!

Chillen voor de televisie…

Zo gezegd zo gedaan, Dave brengt de kids naar bed, draait een toeter en wil boven eens lekker gaan chillen. “Je moet weten dat ik op mijn twintigste gestopt ben met drugs”, vertelt hij tegen de Britse krant The Sun. “Maar de afgelopen tijd dacht ik: Oh, ik ga weer wiet roken om mijn slapeloosheid te bestrijden.” Maar dat lumineuze idee wordt op vreemde wijze gesmoord om het zo eens te zeggen. “Nadat ik een beetje wiet had gerookt  bleef ik vervolgens 45 minuten lang voor de televisie hangen, waar de Kardashians (je kent ze wel: Kim en consorten, red.) te zien waren. En dat freakte mij uit!”

Begrijpelijk als je zo getalenteerd bent als Dave Grohl en moet kijken naar de ultieme nietsnutten uit reality tv-land. “Ik had zoiets van: ik ga dit NOOIT meer doen. Blowen is definitief niks voor mij!”

Fraai is dat. En bedankt familie Kardashian 🙁

(advertenties)