(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het is één grote gezellige janboel van wietplanten en led units bij het testproject van Pothead Sativa King. In één kweektent staan autoflowers en fotoperiode wietsoorten naast elkaar onder twee verschillende ledlampen en kunnen we zelfs de eerste voorzichtige toppen al laten zien. 

Hallo en welkom terug in de cannabis testruimtes van het Cannabis Strain Testing 420 project. Zoals jullie weten testen we deze ronde een hoop verschillende wietsoorten. Ook hebben we een veelbelovende interessante nieuwe led van Magnus Light hangen. Uiteraard kweken we ook door met onze HPS en het witte ledlicht van de Spectrum King. Deze laatste hangt in één ruimte, samen met de Magnus ML350.

Het is weer een drukke week geweest hier, met zoveel verschillende wietplanten is er altijd wel wat te doen. We hebben de dames een paar dagen geleden allemaal getopt, en kunnen nu zien hoe de verschillende soorten daarop reageren. De omschakeling naar de bloeifase staat op de agenda voor 1 maart. In de tent waar nu de fotoperiode strains en de autoflowers nog door elkaar staan, zullen alle autoflowers verplaatst worden om elders tijdelijk verder te gaan onder 24 uur licht van de HPS.

De witte Spectrum King kant van de tent.

Light switch

De reden dat de planten tijdelijk onder de HPS zullen staan is als volgt; na de aanstaande Spannabis beurs zal er namelijk een tweede ML350 unit overkomen om in de tent te hangen. Wanneer we die tot onze beschikking hebben gaat de SK400+ van Spectrum King terug boven de autoflowers, en hangen we de twee ML350 leds bij elkaar.

De paars verlichte zijde waar de ML35 heerst.

De combinatie van Spectrum King en Magnus Light zoals we die nu hebben, lijkt aardig te gaan lukken vinden we hier persoonlijk. Er zit een snelle groei in de dames. Zeker als je je bedenkt dat ze vandaag slechts 2 weken geleden als zaailing naar de 18-literpotten gingen. Onvoorstelbaar bijna als je de tent vandaag erbij ziet. Deze twee toch wel professionele leds wegen tegen elkaar op. Benieuwd wat de bloeiperiode gaat brengen…

Hierboven zie je links een plant vernoemd naar de Cypress Hill zanger Be Real. Deze jongedame is iets later opgestart en maakte vanaf vandaag voor het eerst kennis met haar 18-literpot.

Gorilla Glue

Rechts zie je een Gorilla Glue die we via een vriend oppikten en we net boven de tweede node topten. De plant is een van de hardste groeiers en staat er echt mooi bossig bij met veel vertakkingen. Gorilla Glue is een soort die in de lage landen niet gemakkelijk te krijgen is, dus dit zou een goede kandidaat zijn om stekken van te nemen en te bewaren als moederplant.

Bij de Girl Scout Cookie van Fast Buds zien we de eerste bescheiden toppen ontstaan, dit is een echte snelle dame die waarschijnlijk de eerste joints van deze ronde zal vullen. Ik kan niet wachten tot het zover is!

Pothead Sativa King

(advertentie)