(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Professionele kwekers laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat de temperatuur, de luchtcirculatie en het aantal lichte uren strak gemonitord en op peil gehouden wordt. Hobbyisten laten het vaak te veel aan het toeval over, maar dat hoeft dus niet met deze mini-klimaatcontroller, ideaal voor minikwekers die alles ook graag onder controle hebben.

Je eerste kennismaking met een wietplant was waarschijnlijk een of een paar planten in de tuin of voor het raam. Dat was leuk maar de wiet was waarschijnlijk niet van topkwaliteit. Dus ging je op zoek naar een echte mooie wietsoorten en timmerde je een kastje in elkaar. Dat verbeterde natuurlijk de resultaten maar een cupwinnaar kweken, dat was nog niet gelukt en tot de dag van vandaag blijft ook die gram per Watt nog uit. Herken je jezelf een beetje in dit hobbykweek verhaal? De kans is groot van wel want al doende leert men doorgaans allemaal stap voor stap kweken. En die laatste stap naar de beste wiet en het grootst mogelijke oogstgewicht dan? Die komt wanneer je het klimaat in je kweekruimte ook perfect controleert.

Cli-Mate Mini Controller

Gelukkig hoef je dat niet handmatig te doen en kun je ook als kleine thuiskweker voor eigen gebruik beschikken over een automatische klimaatcontroller die het licht, de temperatuur en de luchttoevoer en -circulatie, voor je in de gaten houdt. Apparatuur die onder ‘de grote jongens’ gemeengoed is, is er namelijk ook voor kleine kweekruimtes: de Mini Controller van Cli-Mate.

klimaatcontroller

De Cli-Mate Mini Controller beheerst je lichtschema, je afzuiging, de temperatuur en de luchtcirculatie en houdt die het hele jaar door keurig onder controle. En dat zorgt voor kweekresultaten waar je tot nu toe alleen nog van droomde.

De kleinste uitvoering van de Cli-Mate Mini Controller kost slechts 149 euro en is geschikt om een kweekruimte met maximaal twee 600 Watt kweeklampen te besturen. Uiteraard kunnen dit ook twee 400 Watt lampen of twee LED kweeklampen zijn. Om een stabiele temperatuur te behouden beschikt de controller ook over een aansluiting voor een kachel in de winter en controleert het apparaat ook je afzuiging en je luchtcirculatie. Een sensor houdt de temperatuur in de gaten en past het wattage voor de kachel/afzuiger automatisch aan. Het apparaat is volledig plug en play zoals dat heet en dus voor iedereen gemakkelijk aan te sluiten.

Er is een Cli-Mate Mini Controller voor 2 of 4 kweeklampen van maximaal 600 Watt. De 2-lamps uitvoering kost 149 euro en de versie voor 4 kweeklampen kost 179 euro. Je koopt ze gewoon online bij 123gruntechnik.de. Heb je nog twijfels, download dan eerst even de folder.

(advertentie)