(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Een dikke vijftien weken hebben we de kweek van Claude’s slaapmiddelen gevolgd, en nu is het tijd voor de nabeschouwing. Vandaag leer je dan ook welke wietsoort hij wel, en welke hij niet voor herhaling vatbaar vindt, en kom je erachter dat Claude Pouche geen mandarijnenman is. Rookverslag van de slaapwietjes Tangerine G13, Moncherry, Gorilla Glue en Pink Rozay!

Hey hey hier zijn we weer, en deze keer met het allerlaatste verslag over mijn zelfgekweekte slaapmiddel. Zoals ik na de oogst van Frisian Duck ook gedaan heb, blik ik terug op de kweek van mijn slaapmedicatie, en zal ik de verschillende wietsoorten ook nog eens beschrijven.

Deze ronde had jammer genoeg een wat mindere start door een hittegolf op het moment dat ik de zaadjes aan het ontkiemen was. Bij zulke hoge temperaturen was het op de zolder helemaal heet, en dat heeft me wel wat zaadjes gekost. Daardoor moest ik wat later dus nog eens een halve tent bijvullen met de Gorilla Glue #4.

Hierdoor zat ik dus ook met wat hoogteverschillen tussen de dametjes, maar daarbuiten heb ik in zijn algemeenheid niet veel problemen gehad. Afgezien van een paar hongerige dames dan, die soms wat meer voedingsstoffen nodig hadden dan de andere planten. Maar goed, geen echte grote problemen dus. Het was een geslaagde kweek 😁😊👌

Geen mandarijnenman

We zullen beginnen met de Tangerine G13 van Amsterdam Genetics. Die ruikt en smaakt zoals je al eerder kon lezen echt wel zoals ze de soort beschrijven 😁 Dus als je graag mandarijntjes eet, dan zal deze strain je zeker bevallen.

Zelfs als de zak gesloten is kan je de soort door die sterke mandarijnengeur, er met je ogen dicht uithalen. En natuurlijk; ook als je de Tangerine G13 rookt is het ook de eerste smaak die je opmerkt. Het is zeker geen lemon zoals in de Lemon Haze of zo maar een echte mandarijnen geur en smaak 😊 Dus zeker een aanrader!

Zou ik deze in de toekomst nog eens zetten? Om eerlijk te zijn niet echt. De smaak is lekker en leuk om eens te roken maar ikzelf ben niet echt een mandarijnenman, dus vandaar 🙈 Maar wil je eens iets anders toevoegen aan je binnentuin of stash, dan zit je zeker goed met deze soort 😊

Moncherry

De Moncherry had een van de dikste toppen, en na het drogen nog steeds. De smaak is lekker en het effect komt ook goed binnen 🙈🤣 Is het een soort die ik later nog eens zou zetten? Ja, omdat het wel echt een soortje is waarvan ik direct slaap en doorslaap. Hij smaakt ook totaal anders dan mijn standaard slaapwiet, dus die zou ik eventueel nog weleens willen zetten. Alleen iets meer dames dan, want deze gaat er echt snel doorheen vrees ik 🙈🤣

Gorilla Glue

Dan de Gorilla Glue a.k.a. GG#4 van Wietzaadjes.nl. Die gaf lekker veel dus qua opbrengst was deze zeker in orde. Maar in alle eerlijkheid zijn er vettere Gorilla Glue strains volgens mij. De Sticky Fingers van SeedStockers bijvoorbeeld. Die had echt een meurende ‘dank’ geur en dat mis ik hier een beetje. Ook miste ik de stickyness, wat toch typisch iets is voor deze strain.

Het is niet dat de Gorilla Glue in het geheel niet naar GG#4 smaakte of zo, want het is volgens mij wel een echte GG#4. De opbrengst was ook zeker niet mis, laat dat duidelijk zijn. Maar hmm… het is het toch net niet helemaal geworden voor mij, dus deze zal ik ook niet meer zetten in de toekomst.

Pink Rozay

De Pink Rozay had in haar laatste dagen wel een paarse tint in de bladeren, maar niet echt in de toppen. Het kan ook zijn omdat ik er maar drie van had, en er misschien meerdere fenotypes zijn die niet allemaal paars worden.

De smaak kan ik moeilijk beschrijven. Het is wel lekker scherp, een beetje zuur en je proeft goed dat dit een Amerikaanse strain is, of Amerikaanse genen heeft. Er zit namelijk een typische Amerikaanse gassy geur in 😁 Ook is het een soort waarvan je het na één jointje wel even voor gezien houdt, en niet zo actief meer bent. De Pink Rozay geeft je namelijk een goede body stone en couch lock… Perfect om te slapen dus 😊👌

Dit is er zeker eentje die ik nog eens wil zetten (hopelijk dan een roze of paarse dame 😁) en ik kan de Pink Rozay ook zeker aanraden aan iedereen die van wat stevigere wiet houdt. Deze is heerlijk na een stressvolle dag, of bij een gebrek aan slaap. Zeker een aanrader!

Een geslaagde ronde

Ik heb zoals beloofd van elk van de strains een mooie foto gemaakt. Wel met de nodige banners en logo’s en degelijke erbij. Dat is voor mij wat gemakkelijker om later te zien welke soort het was en van welk merk. En voor de zaadbanken zelf is het ook altijd leuk wat extra reclame, dus bij deze 😁

Zo, dit was het dan voor wat betreft de kweek van mijn slaapmedicatie. We kunnen weer even verder met de stash om te slapen, en hebben ook weer een paar nieuwe soorten leren kennen. Al met al heb ik in deze ronde ook geen grote problemen gehad, dus we kunnen zeker praten van een geslaagde ronde 😊

Graag wil ik ook nog eens CNNBS en Amsterdam Genetics bedanken voor de kans om deze dames eens te leren kennen 🙏 Er zaten zeker een paar blijvertjes of keepers bij die ik in de toekomst nog eens zal zetten. Hopelijk heb jij er zelf ook wat aan gehad, en misschien heb ik je kunnen inspireren om ook een van deze soorten te kweken 😊 Geniet nog even van de laatste plaatjes van deze ronde.

Groene groet, Claude Pouche 🙏

(advertentie)