(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een flinke portie witte wiet kweken wordt deze zomer wel heel makkelijk met Big White Widow Autoflower. Dat is namelijk een automatisch bloeiende White Widow, maar dan wel een die extra groot wordt. In slechts 11 weken vanaf het moment van ontkiemen kan ze buiten tot wel 170 gram opleveren!

White Widow is een van de meest krachtige Nederlandse indica’s, haar naam dankt ze natuurlijk aan haar dikke laag witte trichomen die voor een potent en langdurig effect zorgen. Door haar automatisch bloeiende versie meerdere generaties met de originele White Widow terug te kruisen, is een extra grote maar toch automatisch bloeiende variant van de klassieker ontstaan.

Big White Widow Autoflower is een feest voor zowel cannabisliefhebbers als buitenkwekers. Ze maakt het mogelijk om in slechts 11 weken tot wel 170 gram per plant te oogsten. En gemiddeld liggen de oogsten van deze automatisch bloeiende witte weduwe op ongeveer 110 gram, ook steeds een megaopbrengst voor een autoflower.

De medicinale eigenschappen van Big White Widow Autoflower zijn dankzij de enorme hoeveelheid aan trichomen uiteenlopend. Van pijnklachten tot spierspasmen bestrijden tot slaapproblemen oplossen tot een bron van grote hoeveelheden wietolie, met Big White Widow Autoflower kan het allemaal. De strain geeft een diepe kalmerende ontspanning, zowel voor lichaam als geest.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride (40% sativa, 40% indica, 20% ruderalis)
  • Gentype: White Widow, White Widow Autoflowering
  • Cyclus: 11 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: 70 tot 130 centimeter
  • Opbrengst: 60 tot 170 gram
  • Zadenbedrijf: Hy-Seeds.nl
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)