(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Kratom is een fascinerende plant die oorspronkelijk uit het zuidoosten van Azië komt. Het kruid is populair vanwege het prettige effect van het actieve bestanddeel in Kratom: mitragynine. Het geeft bij lage doseringen een positief en euforisch effect op het humeur. Hogere doseringen geven een kalmerend opium effect.

In Thailand maakt men al eeuwenlang gebruik van de magische Kratom. Arbeiders gebruiken het daar om hun urenlange werkdagen door te kunnen komen. Het kruid heeft dan ook een sterk effect op je humeur en energie, zijn 5 tot 10 minuten na inname voelbaar en kunnen enkele uren aanhouden.

KratomTree

Mitragynine

Mitragynine is de werkzame stof in Kratom. In kleine hoeveelheden prikkelt het delta-opiaatreceptoren waardoor het dan stimulerend en activerend werkt. Maar naarmate de dosis wordt opgevoerd stimuleert de stof  ook meer zogenaamde mu-opiaatreceptoren waardoor het dan een kalmerende opium achtige werking heeft.

Van Kratom wordt ook beweerd dat het bij vrouwen lustopwekkend werkt en erectieproblemen bij mannen kan verminderen. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het positieve humeur en angstremmende effect van Kratom

Kratom heeft verder geen psychedelische effecten, de belangrijkste werking is vergelijkbaar met die van opiaten: pijnstillend, hoestonderdrukkend, narcotisch en euforisch. Qua sterkte is Kratom vergelijkbaar met codeïne. Van Kratom wordt ook beweerd dat het bij vrouwen lustopwekkend werkt en erectieproblemen bij mannen kan verminderen. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het positieve humeur en angstremmende effect van Kratom.

Kratom is te koop in smartshops in de vorm van gedroogd kuid, extracten of harsen. Net als bij cannabis is het zo dat sommige extracten kostbaarder zijn dan de kruiden. Je hebt er dan ook minder van nodig voor het gewenste effect. In de online smartshop van Azarius kun je allerlei verschillende producten van Kratom vinden, vaak met handige reviews van gebruikers erbij.

Kratom is verkrijgbaar vanaf 6,50, kijk voor meer informatie op Azarius.nl

(advertenties)