(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Belgische cannabis patiëntenvereniging Medcan is lekker bezig. Vanaf deze week kunnen leden – niet-leden trouwens ook – er goede en goedkope vaporizers kopen. Niet alleen de gezondste en effectiefste manier om je medicijn te nemen, maar met de aankoop steun je ook nog het werk van de club.

Kweekboek en vaporizer-shop

Compliment voor de mensen van Medcan vzw dus, die steeds opnieuw op professionele wijze van zich laten horen in het Belgische cannabislandschap. Onlangs nog verscheen er van de hand van Medcan penningmeester/woordvoerder Dominique van Gruisen een uitstekend boek – zie ons bericht ‘Beste BEL/NL wietkweekboek: Eigen Teelt‘ van enige weken geleden.

s

’s werelds populairste en wellicht beste vaporizer voor (medicinaal) cannabisgebruik, de Volcano Digit

En sinds deze week kunnen de medicinale cannabis patiënten terecht in de Medcan Vaposhop, waar ze vooralsnog kunnen kiezen uit 3 modellen vaporizers. Medcan-voorzitter en oprichter Pieter Geens: “Vanaf vandaag bieden wij vaporizers en precisie weegschaaltjes aan via onze webshop. Omdat wij van mening zijn dat iedereen gebruik moet kunnen maken van een kwalitatieve en betaalbare vaporizer, hanteren wij zeer scherpe prijzen. Door uw vaporizer toestel aan te kopen bij Medcan vzw-vaposhop, steunt U Medcan vzw. De opbrengst van de verkoop wordt dan ook integraal gebruikt om de werking van Medcan vzw te ondersteunen en verder te ontplooien.”

Drie modellen verdampers

En omdat de cannabis patiëntenvereniging “een maatschappelijk doel nastreeft” en “geld absoluut niet op de eerste plaats komt” kunnen ook niet-leden profiteren van de “democratische prijzen”, vertelt Pieter.

Een prima initiatief dus al met al, maar wat ligt er als aanbod in de vaposhop? Om te beginnen de wereldwijd erkende medicinale verdamper-topper Vulcano, met het model Volcano Digit easy valve  (met voorgeblazen ballon), dat 419 euro kost. Toch algauw zes tientjes goedkoper dan elders…

Daarnaast nog een instapmodelletje draagbare verdamper met de HEBE TITAN II  (84,95 euro) en een professioneler draagbaar apparaat: de Mighty  van Storz & Bickel, vooral bekend om de Volcano, en ook wel de grote broer van de Crafty genoemd (299 euro).

Ook is er een handig precisie-weegschaaltje te koop, zodat je altijd de juiste dosering van je wietmedicijn in de vaporizer kan stoppen!

[openingsfoto: Roxana Gonzalez/Shutterstock]
(advertenties)