(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Van hennep kun je alles maken en dus is dit eigenlijk nog een mager lijstje. Zeker als je bedenkt dat er 50.000 toepassingen van hennep bekend zijn! Hopelijk neemt Bol.com in de toekomst nog meer hennepproducten in haar assortiment op. Deze 7 hennepproducten kun je in ieder geval nu al bestellen vanuit je luie stoel. Handig toch, zo met de feestdagen voor de deur.

1. Hennepzaad

hennepzaadbol

Waarschijnlijk de meest gezonde bron van voedingsstoffen, dus natuurlijk verkoopt ook Bol.com ze. Ze hebben een aantal verschillende merken hennepzaden bij de webwinkel. Bol.com: Hennepzaden zijn gepelde zaden van de hennepplant (duh…). Deze plantaardige en zeer eiwitrijke zaden zijn erg voedzaam en gezond. Het bevat grote hoeveelheden voedingsstoffen zoals essentiële vetzuren (Omega 3 en 6 vetzuren), vezels en eiwitten. Bevat geen gluten, gist, zuivelproducten, maïs, soja, rijst, conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen. 100% biologisch, kosher en geschikt voor vegetariërs. Bestellen kan hier.

2. Hennep Handcreme

hennepproductbol

Een heerlijke crème om je handen mee te verzorgen, natuurlijk op basis van hennep. Wat we er verder nog over kunnen zeggen? Tsja, de tube bevat 30 ml crème en is speciaal voor de droge huid. Bol.com: Sur Plus Hennep Handcreme 30ml. Bestellen kan hier.

3. Biologisch Hennep Eiwit

voedingsupplementbol

Hennepzaad bevat enorm veel goede eiwitten en dat hebben ze in dit voedingssupplement verzameld. Bol.com: Hennep eiwit / proteïne is een plantaardig eiwitsupplement en kan door nagenoeg iedereen gebruikt worden. Vooral onder vegetariërs, sporters en rawfood aanhangers is hennep eiwit een populair supplement. Hennep eiwit is namelijk een uitstekende vezelrijke en plantaardige bron voor aanvulling van uw eiwitten. Zo bevat 100 gram hennep eiwit van NutriBoost ongeveer 50 gram eiwit. Gebruik en Dosering Hennep Eiwit: Gebruik dagelijks 5 tot 15 gram biologisch hennep eiwit van NutriBoost om een heerlijke romig en nootachtige smaak aan uw shakes en smoothies toe te voegen. 100% BIO|RAW|EKO. Bestellen kan hier.

4. Its Amazing Hennep Zaal Olie

hennepzaadoliebol

Hennep Zaal Olie? Dat moet een tikfoutje zijn van deze of gene. Het gaat hier natuurlijk over hennepzaad olie, want ook dat mag zeker niet ontbreken in het assortiment van een beetje zichzelf respecterende webwinkel zoals Bol. Hennepzaadolie dus, bestellen kan hier.

5. Knaagdier hennep nestmateriaal 30g

hennepnestbol

Heb je een vogel of een hamster, laat ze dan een veilig nestje bouwen van dit hennep nestmateriaal. Bol.com: Dit hennep nestmateriaal van natuurlijk materiaal is speciaal voor vogels en hamsters. Dit nestmateriaal is 100% biologisch en composteerbaar. Voor dieren met een allergie is dit bijzonder geschikt. Met dit nestmateriaal kan een lekker warm nestje gebouwd worden door uw vogel en/of hamster. Bestellen kan hier.

6. Manduca NewStyle – Draagzak

hennepdraagzak

Jong geleerd is oud gedaan. Voed je kinderen van meet af aan op met de hennepplant en draag ze in deze hennepdraagzak. Bol.com: De Manduca NewStyle is een ergonomische draagzak die geschikt is voor pasgeborenen vanaf 3,5 kg tot peuters van 4 jaar (tot 20 kg). Door de geïntegreerde zitverkleiner en rugverlenging groeit de Manduca met jouw kind mee. … De Manduca draagzak is gemaakt van biologische katoen en hennep en is wasbaar op 30°C (fijnwas). Bestellen kan hier.

7. Tiptop Bindtouw – Ø 2,5 mm

touw

Dat dus. Bol.com: Hennep bindtouw, 3-3 TV kwaliteit, 3-draads, gepolijst. Bestellen kan hier.

 

 

(advertenties)