(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In het kader van ‘Foutje Bedankt!’ hebben we weer een fraai exemplaar opgeduikeld. De bewoners van een adres in Harris County in de Amerikaanse staat Texas kregen een doos bezorgd, met daarin 32 pakken wiet. De beste mensen hadden echter niets besteld en gaven de doos door aan de plaatselijke sheriff, de sufk***en!

Het geluk is altijd met de dommen…

Dat overkomt ons nou nooit hè, dat er per ongeluk een vette partij wiet wordt bezorgd die we helemaal niet besteld hebben. Maar mocht het onverhoopt eens gebeuren dan denken we wel 420 keer na voordat we die schat in handen van de politie geven.

Soit. De geschrokken Texaanse familie op het adres waar de 32 pakken – en dan hebben we het niet over van die kleintjes ook, verdomme – werkt nu eenmaal niet bij een website over cannabis. En als je weet dat recreatieve wiet nog steeds illegaal is in de staat Texas, dan is het ook weer niet zo raar allemaal. Zeker als je stomtoevallig niemand kent die je er blij mee zou kunnen maken…

Politie zegt wiet terug te willen geven aan eigenaar

Nou ja, de 32 pakken met netjes vacuüm getrokken en verpakte wiet gingen dus naar het politiebureau in Harris. Uiteraard is ‘de misdaad’ hiermee niet opgelost. Kapitein J. Shannon van Harris County Sheriff’s Office wil namelijk best graag dat de rechtmatige eigenaar van de berg wiet zich komt melden om zijn spullen terug te krijgen, zo laat hij ons via Twitter weten:

Haha, een stoned stemmetje in ons hoofd vertelt ons dat je dit beter niét kunt doen…

(advertentie)