(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

ROLLING STONED TOP 50 #31  Dat jullie het (cannabis)hart op de goede plek hebben zitten blijkt wel uit de overweldigende reacties die de moeder van het Nederlandse jongetje Giuliano kreeg, nadat zij op onze website een oproep deed om haar doodzieke zoontje aan THC-wietolie te helpen. Binnen drie dagen meldde ze al dat ze genoeg had voor de rest van deze eeuw! Later bewezen jullie nog meerdere keren dat cannabisliefhebbers goede mensen zijn, toen ook andere zieke medemensen jullie hulp vroegen bij hun (terechte) zoektocht naar wietolie…

TOP502015-31

Een dramatische oproep bereikte ons deze week op de redactie. Of wij het doodzieke Nederlandse jongetje Giuliano Desmet aan THC-wietolie kunnen helpen? Hij lijdt aan de ziekte van Huntington met talloze epilepsie-aanvallen erbovenop. Cannabisolie kan hem wellicht nog helpen, maar die hebben ze dus niet (meer)!

Even allemaal jullie aandacht beste RollingStoned-lezers. Zo ziet het leven van Giuliano er momenteel uit:

“Omdat de regering de thc verboden heeft . En ik mijn voorraad op heb gaat onze jongen bergafwaarts in nog geen 1.5 week . Nooit zulke bewegingen gehad als nu. Ps voor wie dit deelt . Giuliano lijdt aan de ziekte van huntington en zware epilepsie daar boven op . En nu zonder thc gaat het dus in versneld tempo lijkt het wel.WIE KAN DEZE JONGEN HELPEN AAN THC OLIE GEEN CBD !!!!”

Posted by Wilco Finke on donderdag 20 augustus 2015

 

“Omdat de regering de thc verboden heeft. En ik mijn voorraad op heb gaat onze jongen bergafwaarts in nog geen 1.5 week . Nooit zulke bewegingen gehad als nu. Ps, voor wie dit deelt. Giuliano lijdt aan de ziekte van Huntington en zware epilepsie daar bovenop. En nu zonder thc gaat het dus in versneld tempo lijkt het wel.WIE KAN DEZE JONGEN HELPEN AAN THC OLIE (GEEN CBD) !!!!”

Bovenstaande tekst is dus de letterlijke oproep van Wilco, die bij ons in de digitale brievenbus viel. Plus de dramatische beelden. In een latere email zegt hij zelfs dat ie bang is dat de jongen het zo niet lang meer zal redden… We kunnen ons niet voorstellen dat er onder de duizenden lezers van RollingStoned niet genoeg mensen zijn die wat van hun wietolie kunnen missen om een ziek kind te helpen.

Reacties via Facebook-pagina van Giuliano’s moeder Claudia

Reactie kunnen naar Claudia Desmet, de moeder van Giuliano, via haar Facebookpagina. Daar kom je door te klikken op onderstaand bericht wat zij recent plaatste en wat nogmaals duidelijk maakt dat we haar zoontje moeten helpen. En als je zelf geen olie hebt, deel dit bericht dan zodat iemand anders wellicht de reddende hand kan uitsteken!

fb-bld

 

(advertentie)