(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In Hoofddorp is een wiet kwekend koppel van die plantenhobby afgeholpen door de politie, en wel door hoofdzakelijk eigen stomme schuld. Want hoe moet je het anders noemen als je door een kleine winkeldiefstal zelf de blauwhemden op het spoor van je plantage(tje) zet..?

Onbenullig

Kijk, er is een aantal van die onbenullige dingetjes die je beter achterweg laat wanneer je thuis een wietkwekerij hebt draaien. Zo noemen we door rood licht rijden, zonder licht rijden en andere te vermijden verkeersovertredingen en het jatten van de spreekwoordelijke Mars en cola  uit de supermarkt.

shutterstock_5915968

Het geluk hing de Hoofddorps Bonnie & Clyde niet bepaald aan de kont… [beeld: Dennis Cox/Shutterstock]

Toch kon een 37-jarige vrouw het afgelopen week niet laten in een supermarkt aan de Graftermeerstraat in Hoofddorp. En dat zou haar duur komen te staan.

Kenteken

Het personeel kreeg de vrouw in de smiezen en zoals dat gaat, vroeg men of zij haar tas wilde openen. Uiteraard had de vrouw hier geen zin in, aangezien ze er net iets zonder te betalen in had gestopt. Maar nog voordat de winkelbediende er aan toekwam om de tas te controleren werd die door de man die bij de winkeldief was weggepakt en samen met hem speerde de vrouw er vandoor!

Helaas voor deze Hoofddorpse Bonnie & Clyde was er iemand zo snugger om het kenteken van hun auto te noteren, waarna het voor de politie uiteraard een koud kunstje was om erachter te komen van wie de auto was en waar diegene dan woonde.

Slaapkamerwiet

Dat bleek aan de Prinses Irenestraat in Hoofddorp het geval te zijn. En warempel, de spreekwoordelijke Mars en cola  die uit de winkel gejat waren lagen er gewoon.

En tot overmaat van een slecht doordacht plan (ramp) ontdekte de politie in een slaapkamer ook de wietkwekerij. Niet een waarvan heel Hoofddorp maandenlang kan blowen, maar toch nog altijd drie vierkante meter.

Maar die is het dievenkoppel nu dus ook kwijt…

[openingsbeeld: Olga Koshka/Shutterstock]
(advertenties)