(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Foria is een glijmiddel met de werkzame stoffen uit wiet erin en is speciaal voor vrouwen gemaakt omdat cannabinoïden in wiet een viagra effect op vrouwen heeft. In juni schreven we al over het middel dat vagina’s in extase brengt. Nu heeft iemand het spul geprobeerd, en dit is wat er gebeurde. 

Dat wiet een vagina high en vooral ook heel blij kan maken wisten RollingStoned lezeressen al langer. Lang voor het speciale wiet-glijmiddel Foria op de markt kwam schreven we namelijk over het opwindende effect van wiet op vagina’s in Blije vagina’s met cannabisolie. De reden dat we dit even zeggen is dat het middel Foria in Nederland vooralsnog niet verkrijgbaar is, maar je kunt het wel gewoon zelf maken. In Zo maak je veilig medicinale cannabisolie staat hoe je zelf een olie kan maken waarmee je je eigen vagina of die van je vriendin in extase kunt brengen.

Een geweldig gevoel!

Ashley Hoffman van Styleite.com probeerde Foria nadat ze er net als zoveel anderen over gehoord had. Ze dacht altijd dat wiet en sexuele opwinding niet samen kwamen. Tot ze de wonderlijke Foria in handen kreeg van een Californisch bedrijf dat het alleen voor medische doeleinden verkocht, tuurlijk.

Haar journalistieke onderzoekje zou aantonen of haar vagina echt high kon worden van het middel. Ashley vertelt dat ze normaal gesproken geen extreem sexleven heeft. Geen kinky dingen dus normaal gesproken maar ze besloot om haar vagina stoned te maken, voor de journalistiek zeg maar.

Volgens de mensen achter Foria geeft het spul een eeuwenoude kracht van een medicinale plant aan je vingertoppen zodat het diepzinnige genezing en plezier geeft. Het is ontworpen om op de clitoris, de binnenste en buitenste schaamlippen en in de vagina gesprayd te worden. Het is voor vrouwen maar de ‘vrijgevige man’ kan er ook van genieten. Wanneer hij zijn mondje gebruikt zeg maar.

Ze laat het goedje vervolgens drie kwartier ‘marineren’

Elke spay bevat 2 milligram THC en 4 tot 8 sprays is ongeveer de aangeraden dosis. Ashley houdt zich braaf aan de gebruiksaanwijzing en begint met vier sprays want ze is bang om te stoned te worden van het spul. Ze laat het goedje vervolgens drie kwartier ‘marineren’ zoals ze het zelf zegt. Het gaf haar een zijdezachte gladde vagina maar het vingeren voelde hetzelfde als altijd. Ook werd ze er niet stoned van, zo schrijft ze.

Tot ze een ‘Hoe gaat het met je stonede vagina?’ mailtje krijgt van het Californische bedrijf waarin ze haar aanraden om minstens vijf sprays te gebruiken en een uur te wachten op het effect.

Gehoorzaam als Ashley is volgt ze de adviezen op, deze keer met een handlanger. Ze spuit zichzelf zes keer in haar vagina en wachtte samen met haar vriend een uur. Ashley schrijft dat ze nooit veel nodig heeft om haar op gang te brengen. Ze krijgt een vingerbeurt die lekker aanvoelt maar opnieuw: niet anders dan gewoonlijk. Hoewel ze penetratie altijd het lekkerste vind, besluit Ashley dat ze gelikt moet worden, dus vraagt ze haar vriend om naar beneden te gaan.

Hoewel ze penetratie altijd het lekkerste vind, besluit Ashley dat ze gelikt moet worden, dus vraagt ze haar vriend om naar beneden te gaan

Zodra het likken begon sloeg het in, schrijft Ashley. Daar is het effect. Het was een vibrerend gevoel over mijn lijf waarvan het plezier veel verder ging dan de plek die gestimuleerd werd. Pulserend alsof er een subtiele vibrator in haar zat, maar dan beter. Vager. “Ik had zoiets nog nooit gevoeld, en ik heb mijn portie sex echt wel gehad, ook na het roken van een joint.”

Afhankelijk van hoe scheutig je met de spray bent, schrijft Ashley verder, heeft het spul twee verschillende uitwerkingen: 1, je voelt niets en 2, ja, daar is het! Haar ‘partner in crime’ voelde geen effect van het beffen en Ashley sprayde het spul die avond nog eens zeven keer op haar tong. Ze voelde daar ook niets van.

Ashley voelde het krachtige effect van de spray alleen tijdens het voorspel. Ze testte het verder nog tijdens penetratie in verschillende standjes maar zegt dat Foria als de ‘witte wijn is van de wiet’, waarmee ze bedoelt dat je er gewoon mee kunt functioneren. Als je het gebruikt hoef je de volgende dag geen kater te verwachten.

 

(advertenties)