(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het heeft even geduurd maar de allereerste wietsigaretten zijn een feit. In 2014 werden de wietsigaretten al aangekondigd, maar nu liggen ze dan ook echt in de winkels. Cranfords Cannabis Cigarettes bevatten alleen wiet en geen tabak en bevatten ongeveer 100 milligram THC per stuk.

We hebben al vaker plaatjes van wietsigaretten op het internet gespot, maar dat waren stuk voor stuk fake berichten. De cannabis sigaretten van Cranfords zijn echter 100 procent waarheid, en stellen cannabisliefhebbers in staat om discreet en gemakkelijk van een als sigaret vermomd jointje te genieten. Helaas liggen ze nog niet in supermarkten en tankstations zoals echte sigaretten.

De wietpeuken van Cranford zijn in ieder geval een stuk minder schadelijk dan gewone sigaretten. Ze bevatten geen nicotine en andere giftige stoffen en zijn in tegenstelling tot gewone sigaretten dus ook niet verslavend.

Marlboro’s met cannabis, een hoax van een paar jaar geleden.

Ghost Train Haze, Scott’s OG en Larry OG.

De groene sigaretten bevatten een mix van drie wietsoorten wat uiteindelijk neerkomt op een ideaal mengsel tussen sativa en indica wiet. De filter zorgt volgens de fabrikant voor een mildere rookervaring maar neemt niets van het effect van de wiet weg. De groene sigaretten worden gefabriceerd in een hypermoderne fabriek met cannabis die organisch gekweekt is en daarna langzaam gecured werd om een optimale smaak te garanderen. Ze komen per tien stuks verpakt in een luxe blik. Ieder blikje kost tussen de 50 en 60 dollar per stuk en bevat in totaal zo’n 7 gram wiet.

Zou jij wiet in een kant en klare pakjes sigaretten kopen? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)