(advertentie)
(advertentie)
PRODUCTEN/SHOPS Lees ook:
(advertentie)

Flikker ergens een hoop aarde in en je plant groeit wel. Das waar maar je hebt potten en je hebt potten. En aangezien een plant onder de grond net zoveel volume heeft als boven de grond kun je de wortels maar beter goed verwennen. De Smartpot is een nieuw soort pot, gemaakt van een ademende stof die er kort gezegd voor zorgt dat de wortels van de plant zich beter zullen ontwikkelen.

Ze groeien een stukje in de stof waardoor ze niet nodeloos in de lengte zullen doorgroeien maar zich in plaats daarvan meer zullen vertakken. Het wortelstelsel krijgt meer massa en een groter volume en gaat nu veel efficienter om met voedingsstoffen en water. Zelfs in de beperkte ruimte van een potje.  Op wietforum is een test met deze slimme potten gaande en tot op heden zijn de bevindingen redelijk positief: boven de grond resulteert gebruik van het potje in meer zijtakken (en dus meer toppen).

roots_smartpot

Wortels in een Smartpot groeien een stukje in de stof waardoor ze niet nodeloos in de lengte zullen doorgroeien maar zich in plaats daarvan meer zullen vertakken…

(advertentie)